hahaahha ja sam 1993 god XD
Flipse, kakav je to pab za mlađa lica? Hoćemo detalje!!!!
Jbt počela operacija štit.
Šta lupaš, čovek na Zvonku postovao pre dan i postuje manje više u kontinuitetu na svako par dana. A imamo od skora i eksternog dopisnika sa sajta, slaće radove svog rođaka iz Prijepolja i obrade rumunskih pesama.
;ɶ) natnat dlake iz nosa smajli
Sve je GNU open sors skroz, samo da podsetim ko je uveo natnat smajli, baku, eh... jbt koja serija flegšip patenata ;o™
Anđelko
.
.
.
.
.
.
.
pozdrav <3
ЗНА СЕ КО ЈЕ УВЕО ФЛЕГШИПА
Углавном вашој страници треба још скечева са дауновцима
Tuljan
.
.
.
.
.
.
.
biće <3
<3 :))))))))))
eh..
LL <3 :D
Јеботе, данас сам схватио колико сам прсо сам живцима, успио је да ме изнервира дјечак са аутизмом, тј. иритирао ме. који сам ја дебил
Аутобусе јеси га згазио?
а јебига, и ја се трудим да игноришем расног али некада не могу... јебига дође такав дан и расположење
Mislio je na sebe brt. ;o)
humor
ма ја, изнервирао ме расни на оној теми о имигрантима хаха
А озбиљно, јадно дијете има аутизам и неки Туретов синдром и данас ја радим а он гледа Симпсонове и читаво вријеме прича нешто, прича прича прича, ал то фазон звучи ко телефонски разговор и то пословни, па онда цијуче ко миш и то баш иритира, а мени посао ионако иде на курац и без тога. Па онда ја почнем да сујем богове али тихо, тако да и ја онда причам са собом ко и он. Иначе добар дечко види се, само јебига такав шта ћеш
Čak i indirektno mora da se pojavljuje na ovoj temi...eh
пажња скеч
Na poslu mi mašina uhvatila prst. Jagodica. Bio je zavijen 5 dana. Još je i dobro ispalo kako je moglo biti.
Jebote 1993.
Za nekih 40 postova će Dejtonski sporazum.