Pošto nisi upućen, ja ću da te uputim u priču - i dalje prozivaju NatNat. Javno. Tamo na fejsbuku. Ne razumem čemu to.
Oterali su ženu, koja je bil skroz na mestu, odavde, a sad je prozivaju i tamo. Verovatno gaje neke frustracije što im nije odabirala definicije.
Nisam upućena u prozivanje natnat nit me interesuje, žena je car. Natnat smajliji slatki su, nie prozivanje
Ja sam napisao da nije uredu da prozivaj ženu, a neko od njih mi je napisao da pozdravim mamu. Moj odgovor je bio hvala. I dobio sam ban.
evo me kod malog brata na rodjendanu (postujem sa telefona). 6. je razred i pravi rodj. u nekom kao pabu za mladja lica, puno nekih njegovih ortaka i drugara-drugarica iz odeljenja i slicno pa zvao kao i mene i ja da budem. Ima obezbedjenje kao jedan lik neki :D da se kao ne pobiju! I sad gledam jednu situaciju a sedim sam u nekom separeu kao dok oni skacu bije muzika. Omanji neki decak odvojio se dok su ovi svi na podijumu kao igraju. I posle pola sata vidim ga pocinje da place i dolazi mu keva i kupi ga i odvega kuci valjda.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
zvonko danas izobjasnjavao postovima, drago mi je da ste vratili zeke :))
Zečevi sabijaju sad ću da probam da nađem najboljeg ikada.
Ne mogu ovoliki nazad u mater
Bače, griješiš, majka je samo s mesom!
http://www.dodaj.rs/f/2j/TF/2OKX2Nrn/zic.png
http://www.dodaj.rs/f/2w/rb/1FPYaQys/wrestlerserioustolaugh.gif
BEBO WOLIM TE A TI SE NE JAWLJASH, AJMO U NEDELJU NA KIKIJA PLS
рајдеру ишамараћу те табанима прљавим
хахахах усрали се натнат у живот јеботе дал си реалан
Oterali su ženu, koja je bil skroz na mestu, odavde, a sad je prozivaju i tamo. Verovatno gaje neke frustracije što im nije odabirala definicije.
Nisam upućena u prozivanje natnat nit me interesuje, žena je car. Natnat smajliji slatki su, nie prozivanje
samo si mi išo na kurac, ništa lično poyy
Oh pobogu, vrijeđanje preko interneta, ja naprosto ne mogu povjerovat 0.0
evo me kod malog brata na rodjendanu (postujem sa telefona). 6. je razred i pravi rodj. u nekom kao pabu za mladja lica, puno nekih njegovih ortaka i drugara-drugarica iz odeljenja i slicno pa zvao kao i mene i ja da budem. Ima obezbedjenje kao jedan lik neki :D da se kao ne pobiju! I sad gledam jednu situaciju a sedim sam u nekom separeu kao dok oni skacu bije muzika. Omanji neki decak odvojio se dok su ovi svi na podijumu kao igraju. I posle pola sata vidim ga pocinje da place i dolazi mu keva i kupi ga i odvega kuci valjda.
sve sam jebote ovi izmislio
ahahah
Hahahahaha, koji si ti car.
sve sam jebote ovi izmislio
kad ne umreh
Hahaha brat rodjeni
Kakvu su glavu oterali sa zvonka jbt
Suvo blago
Hahahaha odlicno +
Špic.