Moram nekom da se izjadam :((

1. Biće jednog dana prava panćera od tebe. A evo i jedna muzička; pošto si pokvario kombi, hodaj, kako kaže PANĆERA:

https://www.youtube.com/watch?v=AkFqg5wAuFk

2. Ovo sto Sale snajperista kaze.
    A i pancera, nemas vise 15 godina jbt..

3. Pre će biti vas dvojica. Naročito ti što hitaš u 5 ujutru da guraš jebeni kombi. Al dobro, svakom po zasluzi. Nisi mogao da sačekaš te što "vuku" kombi, da ideš sa njima? Nisi mogao da poneseš telefon da zoveš ako ih nema?

Nego ti se kaži "id mali u pripizdinu guraj transporter 1992 godište doće neki momci pa ćete lako. I treba da ispadaš majmun kad i jesi.

I ako se dogovoriš sa jednom osobom, i ako se ne ispoštuje dogovoreno, kriva je ta druga osoba, niko drugi, pa taman on imao još četu "kooperanata". A druga stvar je što kod nas funkcioniše "e brate nisam ja kriv zajebao me XY nedostaje mu hromozona", poput tebi.

4. Jbg dogovor je pao noć pre, svi su potvrdili svoj dolazak. Ćale i ja ne zivimo zajedno, a radnja ispred koje nam je ostao kombi bliza je meni. Njega su trebali da pokupe jer im je usput.

5. Izvini se calu jbg
    Sjeba mu konmbi uze pare a on ni kriv ni duzan

6. Zaboravih, umalo: Bač, čestitam na vjeridbi. Svaka ti dala bez tendera.

7. јеботе није ми добро

8. Ja sam jednom gur'o Iveco 35c15 pun mesa, stalo čo'eku u po ničega pa ga pregurao do parkinga. Neka mesna industrija iz Banjaluke, Laktaša, tako tih kuraca. Dao mi čoek pakovanje kulena.

9. Pa sto ti marko sad nije dobro?
    Iz kog razloga si se verio?

10. Pa sto ti marko sad nije dobro?

pio s tastom svu noć

11. Daj, Marko, reci još nešto, vidiš da sve zanima tvoja veridba :)

12. Iz kog razloga si se verio?

не знам

моро сам да напишем негде, не обазирите се и не питајте ме ништа

13. Brate, kako mi idu na kurac ljudi sa sela koji su pobjegli od motike i mast na ljeb i paprike ehehhe nema bolje stvari jelde zdravlje na usta ulazi i onda dođu i jedu jebenu pljeskavicu onako po seljački, sirotinjski, zagrize zalogaj pa mljacne pa opet zagrize i grize dok ne napuni puna jebena usta pa proguta pola pa opet grize, nikad im usta nisu prazna a svaki put kad zinu da zagrizu čuje se ono MLJAC pa zabio bih mu sad viljušku u oko jebemu majku više seljačku pa jel problem sažvakati pa progutati pa opet, jel mora vazda puna usta?

14. I sinoć sam uvalio prstanjaka jednoj pički brate evo smrdi i sad prst ne moš oprereš nema čime nisam trljao uvuklo se pod nokat

15. Bač brate, nek je sa srećom. Moj savet, kada prođe svattba dok budete činjeli malog Bača gledaj da ne uspe što duže. Jer posle toga što si jebo jebo si. :)

16. Sad kako je malo zahladnelo vidim da nemam par celih carapa -.-

17. trebala da mi dođe neka prepička, baš ono kao vr, sama se najavila, i ja kao vr, doće mi prepička, i ono spremio sobu sve, i javi se ona, neće da dođe, sama se najavila- sama se odjavila, kao što bi rekao paskal, i onda ja kao bedak, nema prepičke

18. U kvantnom smislu u isto vreme i imaš i nemaš prepičku.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.