Moram nekom da se izjadam :((

1. Šredingerova prepička

2. Hahaha jbg braye, saosecam se stobom...
    Kod mene poslednje 2,3 godine zivljena u zgradi se promenilo kodza stanars i onda svako preuredjuje i to krene od 7,8 ujutru pa do picke materine..
    A fazon smets im kad sen igra basket ispred zgrade u 00-1 navece..
    Pa nemos tako

3. Avatari se jebu, a meni se digo.
    Mora da sam zabrazdio.

4. жена почела да ме шпијунира на вукајлији, ко ме јебе кад сам коњ и рекао јој ник

5. Nek bude spreman kum. Šanse za daunov sindrom su ogromne.
    ;0)

6. ок пренећу јој

7. у ствари видеће сама

8. Devojka ostavila laptop kod mene, i jbg, ja radoznao morao da udjem da vidim sta ima. Preronjam ja ceo lap top i nadjem neki folder, u njemu slike njenog bivšeg dečka, njih dvoje zajedno, jedna slika kako ona drži njegov kurac u ruci i smeje se, a onda nadjem u jednom skrivenom folderu par snimaka, ona njemu puši, on je jebe zguza i snima odozgo, i posle se ona okrene, on joj svrši po faci, ona se smeje. S jedne strane sam i ljut i besan, sa druge shvatam da je normalno da je imala momka pre mene i radila sve to s njim. Ali opet, ljubomora je jaca od mene. Najgore od svega je to sto mi nikad nije rekla za sve te perverzije, kad je trebala da mi puši rekla je 'ma ne znam ja to, nikad nisam radila, gadi mi se' itd, i što ne smem da joj kažem E JEBI SE, ZNAM SVE VIDEO SAM U TVOM LAP TOPU jer ću ispasti paćenik, bolesno ljubomoran, kao narušavam njenu privatnost, kako sam mogao itd. Moraću da se jedem u sebi i ćutim do daljnjeg

9. Ako nijesi spreman da podnosiš stvari i da se ne ponašaš kao neka mačka, onda nemoj ni da čačkaš po tuđim stvarima.

10. gde je sad neki ortak da kaže:
    ma šta kurac tudje stvari KURVETINA BREEE!!!112

11. Nijesu problem tuđe stvari, svako gleda tuđe stvari ali prije toga vidi da li je spreman...a ne tako kao ti.

12. http://i.imgur.com/SvZiLqT.jpg

Druga mi diraju, eh... bosanska ženo Markića, zašto okrutna si? :'( Ako očekuješ neku mikrotalasnu ili Grundig televizor za svadbu, nemoj baš tako brt...

13. Latinično "s" na ćiriličnoj tastaturi LOL

EDIT: Maestro, predloži curi da se snimate tokom seksa, i gledaj njenu reakciju. Ako krene srati da neće, reci joj šta si vidio na laptopu; ako popizdi, potucite se. Pobjedniku fajta šaljem lopatu, par crnih vreća i opremu za uklanjanje tragova.

14. Ako nedajboze ustreba saljem advokata. Imam jednog mnogo dobrog, Hitlera bi oslobodio.

15. To je makedonsko slovo, izgovata se kao dz. Dzvezda umesto zvezda. Crvenata Dzvezda.