Moram nekom da se izjadam :((

1. zašto svoje kriminogene namjere dijeliš sa internetom brt??

2. Nije ovo Internet, vec Vuka. Sto se ovde desi, ostaje ovde.

Salji Bohore gorile, zajebace jos nekoga ako ne nauci lekciju.

3. Проблем ће бити што тај твој друг и његова жена могу опет да налете на неког таквог дилетанта. Морају да се распитају па и да мало подмажу неког квалитетног лекара. Ако познајеш неког, више ћеш им помоћи тако него што ћеш да излемаш овога. Мада овог би свакако требало излемати. То што је он видео тек у осмом месецу, то се види много раније. То је као кад би неки инжењер радио неки прорачун и написао да је 6+1=10, то тако оставио и по тим погрешним вредностима конструисао нешто.

4. Kao tvoj advokat savetujem te da mu prebijete obe sake sekirom.

5. kojim krajem sekire?

6. radim prljave poslove za 1000e
    ili 2x500

7. Zato se za svaki slučaj plati par pregleda kod privatnika bez obzira koliko veruješ državnom lekaru. Na žalost, svi mi naučimo tu jednostavnu mudrost tek kad sami ili neko nama blizak preživi ovakvu avanturu.

Ne vredi, stoka ostaje stoka, ja sam svojevremeno hteo da ubijem jednog neonatologa pa ga prepustih da živi jer mi taj dan nije išao voz. Dok sam našao prevoz, prošla me volja da mu popijem oko kroz nozdrvu. Samo sistemski, zakon ko u Americi - zajebeš jednom i doživotno ne smeš nikom ni flaster zalepiti.

8. Nisu gorile drugari su mi jako dobri bez mozga samo.
    Fendere dečko hteo da da doktoru 500 evra i pečeno prase sam ja bio zadužen da mu odnesem u smenu dan posle kao čast fazon i eto ti ga vraže

9. Dokle god se podmazuje i casti, a ne jebe maika i za najmanju gresku ima ovako da bude.

Kada je moja keva imala mozdani udar cale je odveo na urgentni. Majmunica iz urgentnog joj dala lek za snizavanje pritiska i bensice i poslala je kuci. Zvanicna dijagnoza - visok pritisak. Buraz i ja dosli dva dana kasnije za vikend da vidimo kako je, ona non stop u krevetu i ne moze ni da govori. Pozovem ortaka koji je medicinski tehnicar kod privatnika kaze "je li je pregledao neurolog". Reko "jok brale" kaze on "odmah je vodi i ne izlazite iz bolnice dok je ne pregleda neurolog majku im jebem nenormalnu". E kada smo buraz i ja nadrkani sa 190 visine i 100 kila tezine svaki upali na urgentno i ja sutnuo vrata dok sam ulazio i mesto "dobarvece" dreknuo "kome da jebem mater" a tad sma jos imao kosu do dupeta i izgledao ko Atila Hunski da vidis kako je ta ista poslala kevu kod neurologa i kako je postavljena dijagnoza i kako je hitno upucena na institut za neurohirurgiju u Bgu.

Samo Sila Srbina Spasava.

10. Pišam se u državu ja takvu.
    Kad neko bližnji vaš ima problem jedino rešenje je poslušajte me da ga odvedete u Euromedik fazon na prvi pregled. Jedino tada ćete imati od čega da krenete. Ovako ima da obijate vrata bez veze, da vas vrte u krug i da gubite tada dragoceno vreme. Nema drugog načina.

11. Е, ако су биле спремне паре и прасе, онда га одерите као вола у купусу.
    Јер ако чекате државу да реагује, нећете дочекати пресуду. Е, сад јебено је то што може да поднесе тужбу због батина, али свеједно, он је својим незнањем убио дете.

Сад се сетих јадиковки и бесних реакција неких тек свршених дипломаца са медицине и младих лекара, као и ових што имају ту негде око 40-45 година кад је онај лик пре пар недеља упао са кашикаром у болницу (или дом здравља).

Па, господо медицински радници, мајке вам га безобразне! Кад дође пацијент, читате симптоме из књиге, не знате један јебени рецепт на напишете јер ви што сте учили по Болоњи, учили сте тестове напамет: А,Б,Б,Д,А,Ц,Ц,Д... па зато не знате ништа, а ви што сте учили по старом програму сте накуповали испите по Нишу и Крагујевцу. Не зна се никакав ред ни по домовима здравља, ни по болницама, пацијенте третирате као комаде меса и костију, људи вам умиру испред носа, прстом не мрдате, не знате дијагнозу да поставите, медицински техничари малтретирају људе још више од лекара, још се сви ђутуре курчите државном службом и серете како су људи неувиђајни, насилни, а појма немате. Због вашег незнања, неваспитања и непрофесионализма не сме човек ни да се разболи.

Част изузецима, али најбољи лекари, који нешто знају и знају неки ред, или су пензији, или су пред пензијом.

12. Amin brate Fendere.

13. Бохор

Pišam se u državu ja takvu.
    Kad neko bližnji vaš ima problem jedino rešenje je poslušajte me da ga odvedete u Euromedik fazon na prvi pregled. Jedino tada ćete imati od čega da krenete. Ovako ima da obijate vrata bez veze, da vas vrte u krug i da gubite tada dragoceno vreme. Nema drugog načina.

A na Euromedic sam kevu vodio na magnetnu rezonancu jer ova govna moras da cekas 6 meseci i jos te jebu. Platio, ljudi dali nalaz carski. I svaka cast lekarima sa Instituta, jebeno dobri strucnjaci.

14. U 4 rečenice ona žena na Euromedik mi rekla što su mi ovi slepci pričali 5 meseci majke im ga nabijem

15. To ti pricam. Ovamo radiolog zaokruzio u milimetar zakrecenje, na Instututu covek samo pogledao snimak i rekao "evo ga, aha, dobro je, ne mora operacija, razbicemo lekovima". 4 godine kasnije keva dobro. I dalje zajebava i tera me da jedem enornmne kolicine hrane. A njihova prva komsinica cak imala laksi slog od nje, preko njenih "veza" je lerali 8 ili 9 meseci, eno je sa hodalicom sirota i jedva govori. A da je na vreme nadjeno i tretirano bila bi bolje od keve.

16. Част изузецима, али најбољи лекари, који нешто знају и знају неки ред, или су пензији, или су пред пензијом.

Stoke ima i tu dosta samo sto za razliku od ostalih kad priprijetis utokom znaju da rade.

17. opet mi je vraćen usrani master rad ne mogu da diplomiram u roku

18. Ko te jebe kad si govno studentsko tako ti i treba uzmi radi nešto

19. Ne znam šta da ti kažem. Ortakovu kevu su jedva zadržali na pregledu u gradskoj bolnici, nakon što su joj rekli da joj je vrtoglavica i mučnina od promene vremena i da imaju pet takvih slučajeva dnevno, a sve nakon što je odradila sistematski pregled mesec dana ranije, gde joj je saopšteno da je sve u redu. Na kraju se ispostavi da žena ima rak. Te priče sa trudnicama i decom me toliko naježe, mislim da nemam većeg straha, nego da doživim tako nešto.

20. Ma jasno, ljudi su na decu najslabiji.