Devojka ostala ulogovama na fb i ja malo ronjao po porukama i tako vidim flertuje ona sa nekim likovima tako sto je smaraju na fb, jednom je ostavila broj ali ajde jebes sve to, nego nadjem dopisivanje sa nekom njenom drugaricom iz Stepojevca, tu je ona pita za mene a ona kaze: "pa ok mi je s njim, ne osecan onu ljubav i strast kao prema M, ali svejedno lepo je imati nekog pored sebe." Taj M je Mladen, Milos ili Milan, neki od njenih bivsih momaka, jebemliga, zene imaju neke svoje glupe sifre.
Sad ono, razjebava mi ego, nisam najbolji za moju devojku, ne prija mi to saznanje a opet, ako raskinem paticu, i necu nista jebati mesecima. Ne znam sta da radim, samo sam morao da napisem ovo negde
ма поломите доктора без даљег размишљања, обавезно
Samo prste i šake slomiti, provjereno. Čekić za šnicle je najbolji.
Ma jok, namestiti mu neku cigančicu od 14 god pa to snimiti, izvući kintu, posle objaviti na netu. Pa dostaviti prijavu muriji.
pa i oni bi najebali zbog snimanja i objavljivanja na netu xd...nista manje od doktora koji jebe
Napisao mi peder kaznu jer sam prešao na crveno.
Pa kad te od belog bije žgaravica :)
EDIT: Što mu nisi rekao da tamo dakle si ti nema semafora :))
A jebo mu ja mater. Ionako mi je pun svega zbog knjiga.
Da mi je tigar prošao ispred nosa, ne bih provalio...
Ja sam jednom slagao da idem na sastanak stranke, pa zurim i pustio me, a u zivotu nisam bio clan stranke. :)
Zato te i propustio, proverio u svim opozicionim i nije te našao, a vlast se ne pita ni za šta i toeto :)
Trebo sam slagati da sam sin Kori Udovički. Njena deca ionako nemaju njeno prezime...
и треба кад имаш мацуру на аватару, највећег дебила и превару на јавној сцени србије. фала курцу да је терају у пензију
Somi brt, stavi bar da lajkujem :(
шта?
fejzbuk stranicu lounge-bara koji si otvorio
Devojka ostala ulogovama na fb i ja malo ronjao po porukama i tako vidim flertuje ona sa nekim likovima tako sto je smaraju na fb, jednom je ostavila broj ali ajde jebes sve to, nego nadjem dopisivanje sa nekom njenom drugaricom iz Stepojevca, tu je ona pita za mene a ona kaze: "pa ok mi je s njim, ne osecan onu ljubav i strast kao prema M, ali svejedno lepo je imati nekog pored sebe." Taj M je Mladen, Milos ili Milan, neki od njenih bivsih momaka, jebemliga, zene imaju neke svoje glupe sifre.
Sad ono, razjebava mi ego, nisam najbolji za moju devojku, ne prija mi to saznanje a opet, ako raskinem paticu, i necu nista jebati mesecima. Ne znam sta da radim, samo sam morao da napisem ovo negde
proveri da l' tvoj kum trenutno fura bolju ribu od tvoje, ako fura, raskini, pa se smuvaj s njegovom
Ako uspeš, dođeš mi jednu masnu pivčugu
https://www.facebook.com/Da-je-bio-dobar-ne-bi-bio-bivsi-167087705239/timeline/ XD
Ako uspeš, dođeš mi jednu masnu pivčugu
jel ovo neka interna fora brt?
to sam napisao vejvu iznad
Hahaha