Moram nekom da se izjadam :((

1. on je valjda takav, druželjubiv, a živi sam, u dobrom stanu, u centru, a narod nema para, a voli da se druži, a cijene u kafanama su pomasne

2. Haha jebote koji je storyteller ovaj tenor, kao "proturio" kroz pricu da je lik gej, a poenta bi bila ista i da je sve isto ispricao a da je izostavio cinjenicu da je matori lik gej. Sad je prica obavijena velom misterije
    -da je gej lobi zasluzan za njegovu kesovinu ili je pak dete bogatih roditelja, ili uspesan u poslu
    -kako to da on kao gej u srbiji nije izolovan od drustva i bijen od klinaca
    -kako to da mu se svi slihtaju, jel zbog para, jel zbog kave, jel zbog gej lobija
    -kako autoru price nije trulo da bleji sa pederima
    -da li je autor urbani ldp-ovac pa se lozi da ima gej ortake

3. slobodno mi popuši kurac :D

4. jesi siguran u to što pišeš ovde?

5. Pričajte vi šta hoćete, al ako se učlaniš u LGBT i šetaš sa njima u septembru, dobíješ 300 jevrića...

6. nema tih para za koje bih prodao obraz! SSSS

7. I onda sa 300 evra kupiš predobar aparat za espreso

8. I onda sa 300 evra kupiš predobar aparat za espreso

fali ti jedna nula ovde, vidi se da se nikad nisi kretao u krugu sredovečnih gej entrepreneura

9. једва чекам кад потпишем за бајерн да им кажем да ме исплате у апаратима за кафу

10. Радјард Куплунг

I onda sa 300 evra kupiš predobar aparat za espreso

fali ti jedna nula ovde, vidi se da se nikad nisi kretao u krugu sredovečnih gej entrepreneura

0300

11. ahahah

a usput:
    BOHOR LORD CITIRANJA

NEKO ODGOVARA MENI

ili još gore

ODGOVARAM SAM SEBI

šalu na stranu, nasmejao sam se

12. Zamislila se malopre i udarila u neko čelično ogromno čudo glavom. I to sam toliko jako udarila da sam samo čula udarac i sve ostalo se utišalo, nisam bila svesna kako sam se spustila na zemlju jer verovatno nisam mogla da stojim. Samo vidim tu mi priđoše neka žena i čovek neki i polivaju me vodom. Dođoh sebi malo kasnije ali boli me taj deo čela i glave sad i mislim da mi se čvoruga formira :(
    Tako mi je skoro čovek zakočio na milimetar od mene, ja zablenula u telefon ne gledam ulicu, poginuću ovako pogubljena jednog dana svega mi

13. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHA
    EVO ZAMISLIH SCENU
    AHAHAAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHA

:TUP:

14. Kolega I ja se prijavili da idemo na neki seminar o arhitekturi koji se trebao odrzati u avgustu, ali zbog nekih problena pomjerili su ga za okobar...I trazili da ponovo pošaljem opet prijave/CV/Motivaciona pisma/Kurce-place...I pošaljem...I nist ne javljaju meni, a kolegu zovu I pitaju da potvrdi dolazak...a njemu iskrso ispit ali bi opet mozda Isao ako mene zovnu...da idemo zajedno...I cekao par dana I vidjevsi da ja vjerovatno necu ici odbije on...I danas me zovu ovi...kao jesi ti taj I taj...reko jesam...kae pa danas pocima taj seminar I to trebali ste biti u Stocu, kao jeste potvrdili svoje ucesce...reko niko me nije kontaktirao...covjek se pogubi I prekinu...I ja sad cackam po mailovima I u Junku nadjem mail od prije 2 dana sto su mi ovi slali...
    znaci propade mi dzabni seminar I desetodnevno dzabno putovanje jer mi je mail u junku zavrsio...

15. :( Pa PENIS, DOJKA, IZMET, VAGINA bre :(

16. Jajo, nešto ste mi previše insistirali da idete zajedno. #samokazem

17. Ali seminar o arhitekturi u Stocu.
    Šta je sledeće? Sajam automobila u Bugojnu?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.