Moram nekom da se izjadam :((

1. hahah kakva atmosferica, ko neka holivudska komedija

2. iiii tenore jel si mu pusio?

3. i govori mu, nakon svake rečenice:
    - e, dobro si to primjetio, svaka čast

haahahahahahah

4. daj reci zasto odrzavas to prijateljstvo, koje su mu vrline???

5. ma ne održavam lol, bio kod lika pet puta i to na poziv ovog mog, NIJE NIŠTA OZBILJNO heh

6. ух тенор, баш тешка прича

7. al meni baš presmešno

ide tenor gajbi i vidi drugara na balkonu, 'hej, tenore, hajde, pridruži se meni i desetorici random likova, popni se u stan dobrostojećeg homoseksualnog pedesetogodišnjaka da popijemo po šolju iz glomaznog aparata za espreso i pogledamo neki film na blu-reju'

8. солидан материјал за јадање стеван

9. Nista gore no kad ti se nadigne dok kenjas pa udaris od solju i dasku

10. зашто нисмо сви на чету?

11. a ne ne haha tako bi bilo baš predobro ali tako nažalost nije bilo, jer kad me je zvao na kafu, tada mi je rekao da su njih dvojica sami, dobro, i dok su se dogovarali za naveče, u dogovor su bila uključena samo njih dvojica i djevojka mog druga i taj neki najnoviji, koji ga je podjebavao

12. хоћеш да дођем на чет?

13. nekako si isuvise grubo nametnuo tog 50 godisnjeg geja u prici...nikako da spomenes zbog cega se svi ti mladi ljudi druze s njim, evo sad i devojka tvog druga i organizuju da provode vreme sa njim?? da li zbog toga sto je bogat?

14. хоћу. дођите сви да се дружимо.

15. и мени је то сумњиво. што би се неко дружио са ликом који има фазон 50 година. и геј је. и смара све људе око себе. да се не зајебавамо... једино логично решење је новац којим он купује друштво. или неке погодности које ретко ко може себи да приушти типа еспресо, балкон или гледање филмова.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.