Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Slatki ste, stvarno :)
ни приближно као ти :)
Деки рек'о да изводи Ивану на сутлијаш, мојне да се зајебавате иначе ће радити нунчаке.
НУНЧАКЕ
У
Н
Ч
А
К
Е
https://www.youtube.com/watch?v=qsEZ2lpM0Yw
Jbt ovde moze da se zaradi dijabetes...
Kad na sutlijaš išli smo svidelo mi se što limunadu odbila si, meni se sviđaju umerene devojke. ;)
@dejo
dejo oces da ti donesem imam dobro lupano, nadjimo se kod vuka za nekih 15 20 minuta, brzo cu ja 14com hopa hopa i eto me. Sta sam hteo da ti kazem ono? A da, nadjimo se kod vuka tacno da ne budemo sumnjivi, donecu ti u onom zutom od kinder jajenceta??
Nemoj dejo brt ko neki teletabis da sam.
U Prt sam brt nevera e
Jel ima tu droge?
Nema brt što pitaš el si pandur a? reci mi to jesi li?
Recite NE drogama!
jel ti to mene ponavljas?
UBIO SAM CVRCKA!!!
NA MOM TI SE SESTRA KRČKA
(oprosti, molim te, ovo nije namenjeno ni tebi lično, a pogotovu ne članovima tvoje uže familije; kao što vidiš, samo sam iskoristio priliku da sklopim jednu primitivnu rimu s vulgarnim prizvukom)
У КАДИ ПУНОЈ МОЈЕ СПЕРМЕ СЕСТРА ТИ СЕ БРЧКА
(исто ко и рађ)
UBIO SAM CVRCKA!!!
Kajteze, jesi ga namamio krompirom ;-)
Zashto ste takwi, ja sam samo zhelio da podijelim s vamije svoju srechu jer bo sam se oslobodio napasnika, a vi mi tako vrachate, stvarno, kad se samo sjetim kakav je ovo sait bio nekad, chovjek je mogao slobodno na klupi da spava bez da ga itko dira...a sad...
odlazim, napustam sait...
ja i pajo dacak imamo vitligo
ja i nemam ima samo pajo dacak
Odoh sad na trčanje a magla pala kao da je sudnji dan, ptice pješke idu...
Saznao sam da 3 moja druga gledaju ,,jutjubere" debilne. Dvojica čak znaju imena svim tim hodajućim transferima i fanovi su mudje.