Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pre neko veče me startovala dvojica gluvonemih gejpedera.
Nedobog nikom.
Ova zemlja će uspeti kada naša deca budu znala ko je bio Milan i svi ostali članovi EKV-e. Kao što moja ćerkica od 8 i po godina zna za njih i peva njihove pesme. Tužno je što današnja deca skaču i pevaju uz stihove kao što su:"Subota je vreme za alkohol...", i što takve pesme puštaju u igraonicama na rođendanima.
ti nemaš tastaturu nijemaš nijemaš
:'{
Ozb damine što nemaš, tastaturu
imam al ne prihvata komp, kad pritisnem neki gumb zamrzne se komp, majstor ne zna sta je, evo sace pola godine kako klikcem na onlajn tast
Imam problem devojka mi je raskinula sto sam duvao nos svakiput kada smo jeli zajedno.Sta da radim ljudi pomagajte.
e atomski ti mi trebas dao si mi savet neki na cetu kako da popravim komp pomagaj sad
па ти дувај траву ХД
:П
Pa uzmi stavi tastaturu u zamrzivac neka stoji 4 sati i posle ce ti tastatura bude ok
kako on moze da stavi tastaturu u zamrzivac kad ti zauzimas sav prostor :D :P
sunce ti kalajisano :D
hahahahaha
jel ima neko ćirkov print :D :PP
uh znao sam gde sam kacio to ali zaboravio sam,ne znam ni sta kucati u guglu
Pozdrav drugari. Imam 23 godine i u vezi sam sa devojkom vec godinu i po. Ja sam prvi momak sa kojim je ona spavala. Zelim brak, porodicu sa njom i ona sa mnom, ali bojim se da ce nekad pozeleti da proba kako izgleda seks sa drugim muskarcem. To mi je potajni strah, nikada joj to nisam priznao. Od kad mi je rekla da je sanjala da me prevarila, prosto nemam mira.
Imate li neke reci utehe kako da prevazidjem ovo.
Budi otvoren, razvij odnos s njom tako da uvek bude 100% iskrena i bez blama da ti se poveri. Ako se u njoj rodi neugasiva želja da spava s nekim sa strane, budi spreman da joj izađeš u susret i pod svojim nadzorom obezbediš mužjaka istog ili manjeg kurca na noć. Mnogi brakovi su tako spašeni. <3
Sveti Rađard partnere miri!!!!
Tnx na savetu brt ali mislim da bi nastala neprijatna situacija, tj da bi svaka sledeca situavija bila neprijatna, jer nebi mogao da se osecam spokojno, srecno voljeno dok me ona mazno gleda i kaze, ljubavi volim te, zagrli me, poljubi me, uopste nebi osecao ljubav i romantiku, nebi cak osecao ni ljubomoru ni bes nego bi mi samo bilo neprijatno, awkward situacija jer je moja zena jebala se sa drugim covekom dok je bila sa mnom
Kapiras me brt, ne kao sad kad se prijatno grlimo i mazimo i osecamo tako beygresno i nevino, osetjamo kako pripadamo jedno drugom, nego bi nakon toga zagrljaji bili awkward, iako ona kaze "duso probala sam drugog muskarca, videla sam da nije nista bolji od tebe, bez veze sam se napalila kao kobila da probam to, sad mogu mirno da provedem ostatak zivota s tobom" ja nebi mogao da zivim s tim.
Јебем ти сунце у пичку какву тегобу од човјека сам упознао овог викенда, зове се Хуберт (успут не знам ниједног Хуберта који је ЗДРАВ, односно, да није башбаш луд брат. Чак би могао да се направи неки језиви хорор са једно пет Хуберта и Хуберти и да се онда роди беба Хуберт која ће све да их потамани, но да се вратим на тему) и има искривљен ход али не као неки ђанер већ брате кољена му се сударају док хода и руке су му стално савијене у лактовима и пар пута сам провалио да ме прати, а још смо били у хладном мјесту, море наноси вјетар, мрак, вјетар фијуче, изађем вани да испушим и чујем пиштави глас који трокира и саставља реченицу:
- Једна цигарета мени?