Moram nekom da se izjadam :((

1. Ма какви, стара Штиловка је у питању. Ај проверићу ово црево

2. Ako nije crevo otišla ti je membrana na karburatoru, od gume je isto tako da ti je jasno, To već ne možeš sam da namestiš jbg

3. Stil mora da radi da ga jebes. Kreni redom, probaj da zamenis svecicu i pogledaj da se nije rastelovao magnet

4. Ofarbaj glavić u zeleno slikaj i pošalji simpatiji na viber, napiši: "Trik or triz!!! ;)"

5. ljude sto najvise privlaci je sex i nasilje

6. Keva kad ima vremena pravi neki gulaš koji izuva iz cipela koliko je dobar ali prejak. A ja kao svaka stoka bezrepa kojoj su uvek gladne oči sam sabio 2 tanjira. I znam da će da me jebe i svaki put isto radim. Da l je od luka što ima previše ali oću da puknem, hvata me panika polako jer sam popio iz dva puta litar i po kisele i ništa. Šta mi je još ostalo pre povraćanja nazor, soda bikarbona?

7. грех је да повратиш ако је тако добар гулаш био, ћути и трпи јбг.

8. 151 sa 95 mi pretisak

9. bela luka ako nemas nekih smirusa lekova.

10. http://superzena.b92.net/zivoti-poznatih.php?yyyy=2015&mm=11&nav_id=1059079

Mali Stefo sedi na ladnom betonu. A pre njega haštagovana na instagramu su oba kučeta i pjerr i tesla a i to da mu je majka srećna majka. Pa koja srećna majka ostavlja dete u Monaku da gleda izlazak sunca na plaži dok ga 5 dadilja hrani. Da si mu neka majka poparu bi mu napravila jebem ti sve. Je l to Stefo zaslužio? :(( Što mora tako bre?!!

11. Jutra bi toj sretnoj obitelji mogla biti jos ljepsa kad bi uredili kupaonicu dvojici siromasnih srednjoskolaca iz Aleksinca, kupili im televizor i platili struju. Djokovicima je to sitnica a toj siromasnoj obitelji bi drasticno promijenili zivot na bolje. Nole je ljudina, sigurno bi pomogao kad bi samo znao za tu tuznu pricu. Sretno Noletu i njegovoj obitelji, trosili u zdravlju i veselju.

12. Stefo kad poraste on će to sve uraditi. Vidiš kako teško odrasta, razumeće on probleme mladih iz Aleksinca. Sve će to Stefo pozlatiti. :(

13. kriv vam djokovic sto nemate leba jesti...

14. kakve paorske face ovo dvoje ahahah pogle ti to samo

15. kao da su iz Skugrića ili Donjeg Ruževića tip face

16. kriv vam djokovic sto nemate leba jesti...

Ja imam hleba jesti. Hleba jedem po ceo dan, ja uvek kažem, mogu na kifli i jogurtu ceo dan izgurati, dovoljno je to meni, samo kad znam da moj Nolo igra tamo negde i pobeđuje

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.