Prijava

Stajem na vagu - 116.6! Jebem te živote!

hoce to od teretane i mnogo proteina..samo na traci trcis znaci..nema nista od tebe

Kao što sam rekao nebtnoj to važi i za prova đembelog ^_^
Inače ja sam skinuo 15kg jer pijem droge nemam potrebu za hranom

Sklonili sos kanal sa total tv-a, uzrujl sam se jako...Tegi fališ mi puno ;o(

Rizik trčanja po otvorenom je krajnje jednostavan - neravnine, rupe i slične razuđenosti dovode u rizik zglobove i šansu za povredom.

Није то ништа, да видиш тек како је опасно кад радиш склекове умјесто бенч-преса. Сјебеш зглобове за час. Ја сам једном пробао и никад више, мислим волим ја екстремне спортове али то ипак било преекстремно за мене.

Није то ништа, да видиш тек како је опасно кад радиш склекове умјесто бенч-преса. Сјебеш зглобове за час. Ја сам једном пробао и никад више, мислим волим ја екстремне спортове али то ипак било преекстремно за мене.

Ahahaha Autobuse jebeš mi sve ako si ti normalan.

Rizik trčanja po otvorenom je krajnje jednostavan - neravnine, rupe i slične razuđenosti dovode u rizik zglobove i šansu za povredom.

ok princezo..
bas zbog tih neravnina misici se vise aktiviraju, na svezem si vazduhu.vezbanje na otvorenom je zdravije.e nemas pojma

Prov trči s povezom preko očiju, dosta ga jebu rupe

Ако си још у Бг, имаш стаза за трчање да бираш него си лемез и мрзи те да се исцимаш до Аде или Ташмајдана.

Obdukovali smo BAKU. :-(
Odo da se okupam, imam osećaj da je previše bake ostalo na meni.

Moram svakodnevno da slušam neke Indijce, proljev dobijem kad čujem onaj njihov naglasak.

A što?
*moraš da slušaš

Khm, čudni su fetiši ljudski.

Mlato, isplati li se bar?

Kakav kreten naglasak imaju covece.

Ma jok, al oni forsiraju sastanke da bi kao saradnja bila produktivnija. I onda prvo jedan drži monolog, pa se onda pravi lud oko nekog rešenja koje smo implementirali a koje je odobrio pre mesec dana, pa onda nabaca nove taskove u fazonu "to vam je dva dana posla" a s njihove strane sve puca.