Da, ali ako prodaš Grujića Interu za 6m jura, daš njegovom menadžeru 400k zvezdi 2m, interu nazad 1m, za porez 1,2m, Faljiju 1m dobar si 400 somića bez cimanja prevelikog. Razmišljam što je Terza batalio lobe.
Nisam ni ja probao cistaka do letos i one famozne jahte koja je trebala da letuje u srbiji xd 120 je neki vrh kvlt za obicne smrtnike mada i za 90-100 se moze naci prilicno ok roba
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Čist je baš teško naći i gram čistog je oko 80 do 110€ koliko sam ja informisan.
Da, ali ako prodaš Grujića Interu za 6m jura, daš njegovom menadžeru 400k zvezdi 2m, interu nazad 1m, za porez 1,2m, Faljiju 1m dobar si 400 somića bez cimanja prevelikog. Razmišljam što je Terza batalio lobe.
Preko 100€ je ako završavaš od dobrih ljudi88.
Fudbaleri su svakako bolja investicija ali jebiga, duže ga čekaš i pitanje je da li će nastati išta od panja.
dobrana zarada.
Piksi je dobar brat bratu četiri milke sa lešnikom.
Kakvim lesnikom?
Ok sam ja, brata mi uhapsili.
Čist čist nema ođe, a 130 je za naše pojmove čist.
Ima cist
U da, ti si Kosovac vi sve imate najbolje pogotovo drogu XD
Nisam ni ja probao cistaka do letos i one famozne jahte koja je trebala da letuje u srbiji xd 120 je neki vrh kvlt za obicne smrtnike mada i za 90-100 se moze naci prilicno ok roba
Ti krenula krv na nos?
120, to je skupo što bi neki rekli XD
Nije brate mada se razlika oseti momentalno, napad adrenalina
Hahaha koji su to neki?
Hahahahaha nećemo biti govnari jbg.
Nisam ni planirao nego vidim ti imas neki pik pa da te podrzim xd
E aj vidi sa kosmopolitom da mi odabere nesto gotivni ste i to
Daj saberi jednom koliko ti treba za krunu i kaži mi
molim kajzena da mi promeni nik u Al Capoone xDDDDDDDDDDd
Sadmi pise napisi svoju definiciju (24)