Moram nekom da se izjadam :((

1. Bohor:
    > obećao srediće mi odabranu
    > nije

:(

2. aj nemoj na silu da mi glumis neki ortaktluk po sajtu, bezi bre

3. sčušaj pezose...do sad sam tolerisala tvoje prisustvo na sajtu i tvoje pokušaje da ispadneš prepametan...sada na tome hoću da stanem na kraj.
    Odjebi više bre nemoj da se zameraš svakom drugom vukajlijašu i da zakuvavaš svađe jer iako si muško ja sam u stanju da ti razbijem pičku pesnajama i da krvariš do bola, jasno?

4. Nema ništa smešnije od fat girl rage-a

5. nisi skapirao foricu što je bilo i za očekivati od tebe

6. imam veliki plik na vrhu glavicja

7. Operi ga ponekad i ne turaj ga samo u ganferke sa štajge, pa neće biti plika.

8. Ostavila me devojka jer imam epilepsiju, znala je to od početka naše veze i nije joj smetalo...sve dok nisam imao napad, posle toga samo je nestala, nije se javljala... A ona je bila inicijator te veze, forsirala je da treba da se uzmemo što pre, a ja sam uvek ćutao jer nisam znao da li je ona ta, taman kad sam se opustio ona ode... Šta su ti žene...hm...

9. ahahaha maestro, neumoran si...

10. Хахахаха! Маестро није човек, он је љубавни роман.

11. Odakle samo vadi ove bljuvotine, jebotebog :D

12. Imao sam neplacene saobracajne kazne, i krio se da zastare. Malopre bio da prijavim bebca na adresu stanovanja i nahvataju me, puko sam 43 hiljade.

Al dobro, deo mene je miran jer to ide u kk cz.

13. Odakle samo vadi ove bljuvotine, jebotebog :D

Sa www.ispovesti.com :)

14. Ostavila me devojka jer imam epilepsiju

хаххахаха заплако сам

15. Ostavila me devojka jer imam epilepsiju

хаххахаха заплако сам

16. puko sam 43 hiljade.

Al dobro, deo mene je miran jer to ide u kk cz.

Је л' се ти то жалиш или хвалиш што си постао нови спонзор нашег ФМП-а?

17. Tilmo drug ima tih problema, hteo da klinca prijavi na mene haha debil hteli u top da ga stave. Još se odjavio sa adrese jebemu mater jedva rešio. Jebao ih je previše pa nisu hteli da čuju za njega ni da uzmu pare jbt
    Ima 8 kamiona mož da misliš koliko kazni je imao

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.