Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ima 8 kamiona mož da misliš koliko kazni je imao
U jbt Bohore, tek iz trećeg čitanja sam shvatio šta si napisao...
ja mislio thilmo hteo da prijavi klinca na tebe
Post je olako shvatiti realno XD
posle 5 sekundi da :D
Ima i boljih tripova:
Ponekad pomislim da ce moj brat da me jebe ali onda lon stane i kaze mi da me voli i ja stvano ne znam sta da mislim da li zelim njegov kurac ili ljubav
Igrom slucajeva cuvala me je policija,i bas sam se zaljubila u jednog od policajaca koji je bio zaduzen za mene.
Ljudii pomagajte!Ljubila sam se sa jednim deckom i on nas je prekinuo u jednom trenutku i rekao da mora da mi kaze nesto jako bitno.Onda mi je rekao da je jeo gliste kao mali,ja sam nastavila da se ljubim sa njim posle toga i sada me zanima da li mi je mozda preneo neku infekciju ili pak bakteriju.Hvala unapred!
Simpatična mi je jedna devojka već nekoliko sedmica. Lepa je, zgodna, inteligentna, medjutim smisao za humor joj je katastrofa, a stalno ga forsira. Bukvalno moram da se smejem na silu, jer mi je neugodno. I stalno me udara po glavi kad se smeje. Ne znam da li da je zovnem na čaj ili da je zaboravim.
Sa deckom sam 2god i nenormalno ga volim zivot bi mu dala,ali zeznula sam zestoko prije 2noci, slavili smo 1.maj i svi se napili bili smo ja,on,jaran mu i moja jaranica (od njegovog jarana cura) on i jaranica su zaspali aa ja i jaran se posteno izj*bali sutra dan sam se pravila da se ne sjecam iako bi sve dala da ga opet osjetim u sebi,sta da radim
Ma bar sam skinuo to s kurca, al malo bedak da kad prijavljuješ dete da te proveravaju, bem ih u usta.
Nego nešto da znate, od 01.01.2016 krece novi sistem rada tj cela Srbija je umrežena. Takk da ako imaš kaznu za pojas i traže te, a ti si iz Pirota, ako te provere u Subotici odmah te privode i šalju maricom za Pirot, i to ti naplate plus. Ako si kolima, kola ostaju tu pa se vracaj po njih.
Vazno da nam naplata kazni radi besprekorno, bar nesto.
Ma te kazne su rešili odavno, vežu za po neki papir i dok ne platis nema da ga izvadiš
Ej, a da nisam imao tih 43 hiljade, istog trenutka bi me vodili u zatvor na 43 dana. Ili da sam zakasnio sa plaćanjem, tj oni rade do 20h a mene doveli oko 19:30.
Brate, ovo postalo dužničko ropstvo.
Još malo pa danak u krvi.
I da ti pičkousti može spavati sa ženom prvu bračnu noć.
Ma pederi.
Nego ne znam jesam li lepo objasnio. Tj sad dok sam čekao objasnili mi novi sistem.
Do sad su prekršajne prijave mogli samo da provere u vašem gradu, tj gde je pisana kazna.
E sad bilo gde u Srbiji ako te provere hapse te za prekrsajnu kaznu, pojas npr. A sto he najgore, do sad na granici nisu mogli da vide te kazne, sad mogu, i ladno mogu da te hapse za par hiljada prekrsajne kazne i da ti sjebu odmor.
Edit: Ne kaznu, nego ako je ne placas pa posalju pandure da te privode, to vide.
Pa čoveče oćeš jaku Zvezdu a nećeš da plaćaš kazne. Ajde beži tamo
A jel to važi i za nas iz RS, npr kamera te uhvati i na granici moraš da platiš?
Sumnjam da će taj sistem baš tako lako da profunkcioniše. Isto su pričali i za porez: umrežavanje, ukrštanje podataka, još pre 10 godina pa opet nemaju pojma gde šta duguješ, osim ako baš baš hoće da te proveravaju a to se dešava samo ako imaju neki jak povod.
Bilo je tako, sad po novom obavezno proveravaju da li imaš neplaćene kazne tj naredbu za privođenje i kad te zaustave kolima prvo provera jesi li pio. To mora.
o jebem ti drzavu ovu kaznjava za krsenje zakona!!!!!!!!!!!!
Tilmo u kom se gradu desava to sto si ispricao? Pa oni bre nemaju evidenciju za krivcna dela na granici a ne za prekrsaje.
Niš buraz. Od 1.01.2016 kreće umrežavanje, pokazivali mi i neke kablove što im uvodili za to novo, kao jebeni gugl server im je prekršajni sud sad.
Samo ne znam kako ce da funkcionise to kad pocnu po celoj Srbiji da privode za prekršajne kazne, jebem ih u usta baš.
Edit: Ne proveravaju neplacene kazne, nego ono kad ne platis tj krijes se pa posalju policiji da ti ide na vrata da te dovede kod sudije. E ako to imas, u celoj srbiji ce da te apse.