Moram nekom da se izjadam :((

1. Ustao u 11. Popio 4l koce Zero i sjebo 2 pakle. Back on track!

Znači ono, vežbanje u punom naletu.

2. Sad ce da podigne 8x40kg iz benca, pojede 300g Milke i ujutru posle merenja da se pita majku mu kako jos uvek nisam poceo da mrsavim [:-/

3. I onda se pita što ga Nebitna proziva lololo

4. polazem tipovanje po ovom novom zakonu i posle 5 minuta mi zabode komp i kresuje se, a ja normalno nisam stigao da odg na 10 pitanja i padnem...i sad opet moram za 7 dana da idem da polazem, ali bar ne placam opet jebem ih u usta da ih jebem nesposobna :'( tuyno

5. Ееее, очекујеш да компови раде кад полажеш типовање, а не можеш ни картицом да плаћаш у самоуслузи јер систем падне чим се на једној каси више од две особе у року од 5 минута усуди да плаћају картицом, а не готовином.

Popio 4l koce Zero i sjebo 2 pakle.

Боље да си појео кило чварака и попио литар грејане него што си стрпао овај отров у себе. Мислим пре свега на ову дијеталну Кока Колу.

6. Полагање тестова за вожњу.

7. A. Prvi put čujem za ovaj termin, mislio sam da je neki brokerski posao u pitanju.

8. zna se sta je tipovanje ajte molim vas

9. Možeš i neku devojku da tipuješ ili tipuješ muslimana kojeg ćeš da preobratiš u teroristu

10. Ja skoro probao da resim te nove testove. Padnem svaki put. Deo o voznji odradim super al ubacili neka govna o prekrsajima, moras da znas kazne i to. Barem to bilo u tom testu.

11. Čmarni, jel se zna konačno koliko treba za prolaz, 85 ili 90% ?

12. ja te testove imao 100% urađeno kad sam polagao
    haha ko to pada, i ne treba na ulicu sa nama profesionalnim vozačima da dolazi
    jači ste kurac bre

13. 90 posto treba za prolaz

14. Milos-88

Ojjj lovacke

ahahha

15. много зајебаније сад, ја сам 2009. док су били стари тестови имао максимум, сад бих пао бар четри пута

16. Ма брт чини ти се... Ја положио летос из прве, а спремао сам се само тако што сам ишао редовно на предавања и два дана пре полагања пар сати радио неке онлајн тестове. Ти прописи, регулативе, казне и та срања којима плаше народ нисам ни учио јер они на тесту долазе ем ретко ем носе неки мали број поена и онда сам се фокусирао на оно што је битно - раскрснице, писана и неписана правила, знакове и све то што је стварно битно и положио сам са 95%.
    Имам једног ортака који је по старом пао два пута и онда су га пребацили на нови и спремао се исто ко ја и положио из прве лол

17. Слепи, мислим да је од 1.јануара 85% за пролаз потребно. Али се свако полагање снима сад.

18. kazne su tipa 1 il dva boda, to se ni ne uči
    naučiš osnovno, raskrsnice, znakove, pređeš nekoliko onlajn testova i to je to, e sad ako te baš baš usere i dođe ti 16 pitanja kolika je kubikaža freze čika jove ciganina, jebiga

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.