Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Lola je položio bez i jednog negativnog. Nubare polažete u 30 godina ali je važno da studirate!!!
Naterao bih svakog vozača da polaže testove na svake tri godine. Bez para, o državnom trošku. I sankcionisao bih vožnju u pijanom stanju maksimalno, da se poistoveti sa pokušajem ubistva. Da sam ja netkooooo...
Могуће брт, нисам испратио.
Тај рад
Мслим да, ал немојте ме држати за реч, не могу да ти дођу 16 питања из те области јер постоје неке ''квоте'' колико питања из које области долази... Нпр. од 30 или колко већ питања, 17 су раскрснице и ситуације, 8 знакови, 3 закони и 2 казне
Boh brt imam 25, nemoj mi dodavati. DEDO ahahaha, imaš 28.
Ovo sto kaze coa, jes da nije baš bistar al ubode ponekad lolo
elem, ja sam vozio pripit uvek, tj idem na neku proslavu svojim kolima.
onda napravim sranje, gde uz kazne i štete puknem oko dvesta hiljada dinara. sad ne jebem da sednem u kola ako pojedem bombonjeru sa višnjom.
хахха каква си нубина брт, одувек су ми били фасцинантни ти ликови што се штекају за такси и онда плаћају милијарду више за разне казне, одузимају им дозволе на пола год. и слично
и још живиш у јебеном нишу, после кафане одеш за 200 кинти до лесковца на роштиљ, свратиш до шомија и украдеш брда малина да се засладиш и вратиш се гајби. ја овде пукнем толико само кад кажем добар дан и одредиште
hahahhah istina realno
brt nije mi problem 200din za taxi jbt.
poenta je što sam mnogo slobodniji kad sam svojim kolima, plus ako nešto privedeš mož odmah da kresneš u kolima.
аххаха али јебена је фора што је истина скроз. У Нишу за 200дин такси те вози са једног на други крај града. У Бг-у ми је од Вука до железничке узео 500дин матер му јебем.
Улазим у такси, 160 динара старт, хахаха реко ајде ок, можда ће бројке спорије да иду, кад оно 160-170-180-190-200-210-220 а ми на семафору, мислим у себи леле врћај ме одма у Стајковце
Kod mene je 4 km svuda.
Znači vozi te kuda oćeš.
ahhahahaha shomy
а шта ако те вози више од 4 километра џД
:DDD
Kako si samo dovitljiv, pomešao si skraćenicu za kilometar i konvertibilnu marku xD
хахаха шом
E, evo da dodje vreme i za moj post ovde:
Profesori su stoka. Misle ljudi, zavrsili su te njihove budjave doktorate i magistrature pa sad ajde malo na studentima da se izdrkavaju.
Ispitni rok januarski pocinje dvadeset i petog januara, a ispite imam dvadeset i petog, dvadeset i sestog, dvadeset i sedmog i dvadeset i osmog januara uzastopce.
Studentska govna...
Da, ispiti kreću odmah prvog dana ispitnog roka, stvarno sramota LOL
један савет брт, кад дођеш са женским дуплим никад не крећеш да се убацујеш у причу преко тема попут изјадања и хваљења.
ма нема на чему брт
najzadovoljavajućije bi bilo da ispitni rok počne 25og januara a da ispiti počnu na koncu novembra :))))