Moram nekom da se izjadam :((

1. Normalno da će biti dočekano na nož kad ljudima koji ne jebu pomeneš seks. Prst u oko.

Meni je frka bilo, jer sam već dvema umalo napravio dete.

2. ne seri.omela te reklama.jak si mi ti jebac.

3. Prava istina je da je Vejv priveo kolegicu, ono, kao da uče, a ovamo planirao da je drsko iskoristi. Treba da te odvedu u stanicu i kazne puštanjem ovakvih reklama.

4. хахаха вејв да јебе, па немојте ме зајебавати

5. омела га реклама, ахахахах колико нереално па плачем

6. хахах сад вејв пуцка прстима и гунђа: како су ме опет провалили...

hahahahahahahahah

7. maleni vejve trebalo bi da si svestan toga da da si je dobro jebao ona ne bi cula ni da si joj vikao kurvo raspala, droljo, mesaj tom guzicetinom(ovo mozda bi lol), vristi kurvo itd a ne budjavu reklamu tako da ili si slagao da si jebo ili si lose jebo pa biraj sta ti draze

8. Ja bih realno pre priznao da sam slagao!

9. Meni je frka bilo, jer sam već dvema umalo napravio dete.

Kako, drzao ih za ruku?

Jbt kad neko baronise pa se svakim postom sve dublje ubacuje u govna

10. Realno bolje da kažeš da si lagao nego da si loše jebao

11. Ma, nekih 25% sanse je i da je jebao sinoc (lose), pa resio da se pohvali, na foru ako jebo a nikom ne kaze ko da nije. Na zalost, to je vejv, kapiram da nema puno prijatelja, pa je morao to da uradi na vukajliji, daj sta das.

E sad, mnogo mu je bilo trulo da ode na temu moram nekome da se pohvalim, da bude iskren i lepo napise jebo sam koleginicu sinoc bas sam srecan iako ona nije, jer je mislio da ce ga zajebavati, iako bi takav post prosao nezapazeno...

Tako vejv odlucuje da ipak ode na temu da se pozali, sa teskim patispanjenjem, cak je smislio i dobru foru (verovatno je vuce vec danima) i onda tu izbaronisao pricu da zvuci kao neki iskusni jebac plus da se pohvali da je jebo "neku" koleginicu, ne zna im broj ne seca joj se imena.

Na zalost ispao je kao da ima 55 god i 30 god braka i sklopile se zvezde i postigla fina ravnoteza da jebe zenu, i onda jebi ga malo treba da se izgubi koncentracija. Samim tim se iz aviona vidi da baronise i treba ga zajebavati.

12. Ne slazem se da je bolje da nije jebao nego da je lose jebao. Svaki dobar jebac je u pocetku lose jebao a svako jebanje makar i lose vodi do nobih jebanja jer ribe osecaju skoro jebanje a nemaju senzore da znaju kakvo je bilo tako da treba jebati makar i lose makar i skrndelje i ne odustajati dobro jebanje je tu iza coska ceka na vas

13. Znači, kvantitet ispred kvaliteta? :)

14. A zamisli situaciju, vejv i neka koleginica se ljube, zubi samo zveckaju jedni o druge, koleginica resila da se jebe jos jednom posle strokavog vejvovog kolege, pa kao daj sta das, krenu oni u, u, u, u "trudna sam", aj zajebi necu vise.

Sta li su radili posle toga, jeli sampite, pili limunadu?

15. Ne nego se kvantitetom dolazi do kvaliteta

16. Ovo je za fmn kelte koji ti je kurac sta uleces izmedju nas kad vracamo neki stari plam pozude

Edit: aj i da ti odg kad si vec uleteo, posle toga su se gledali nemo pola sata on je bio u fazonu ja cu sada da cutimu maniru jebo bih te nezaboravno al reklama a ona se mislila koji mu je kurac sto.me ne jebe na pilulama sam od 17e ma ja sam kriva sto sam probala da dam slinavom

17. ne znam za vas, al ja mu verujem
    to se svakom moglo dogoditi

18. Kolega Švabo i ja napravili neki metod koji jebe mamaricu i redukuje kompleksnost nekog muljanja brojeva na kompjuter sa 100% na 0.2% i Korejci ne daju da publikujemo u naučni rad. Kim Džong Une, tebra, štos srki :p

http://youtu.be/Zr4V5WRabkE

19. Ne daju da objavite da konkurencija ne bi iskopirala? Jebiga, ako ti ne daju da ozvaničiš, izmuljaj neki jednokratni bonus...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.