Mickey Savage
Zbogom klasičnim cigaretama. Od danas motam. Nabavio Dž. Karelija duvan, mašinicu i sve što ide. Davim se dok povučem, ali jebiga. :(
добићеш заушке тако, извади дуван из кесице и стави у машиницу (ако има доле "магацин" испод механизма, ако нема, онда га само извади на ваздух мало. јебе те јер је влажан, сабије се много кад моташ и онда не можеш да повучеш никако. али ако превише просушиш, биће преслаб и ни за курац. нема на чему, позз ;))
ја им се иначе не враћам још увек, терам инат, али се баш разумем у цигаре.
Studenti su govna
Bolje da ostaneš sa srednjom nego da studiraš engleski.
Pa engleski svakako znaš i bez fakulteta.
Ne slazem se :)
Posalji mi PVT u narednih 15 godina ako nađeš posao poyy
Nisam rekla da cu lako naci posao vec da ucenje engleskog jezika nije uzaludno sto se sticanja znanja tice. To nije isto.
Zbogom klasičnim cigaretama. Od danas motam. Nabavio Dž. Karelija duvan, mašinicu i sve što ide. Davim se dok povučem, ali jebiga. :(
добићеш заушке тако, извади дуван из кесице и стави у машиницу (ако има доле "магацин" испод механизма, ако нема, онда га само извади на ваздух мало. јебе те јер је влажан, сабије се много кад моташ и онда не можеш да повучеш никако. али ако превише просушиш, биће преслаб и ни за курац. нема на чему, позз ;))
ја им се иначе не враћам још увек, терам инат, али се баш разумем у цигаре.
Suv duvan - jači je
Nemoj toliko nabijati duvana u mašinicu, popusti malo. Nema na čemu, pozz.
Čitav dan sam nadrkan i na sve to odro me taksista aj zdravo
Od autobuske do Banjice II mi uzo 1400 dinara.
Ja skontao tek kad sam otključavao vrata, sinu mi u mozak JEL TO MATERE TI ON MENE ZAVRNUO PIČKA MU MATERINA al bi kasno jebiga.
Uzeo taksi na autobuskoj.
E moj međede.
Uzimam uvijek, i evo od 30 puta što sam se vozio prvi put me ovoliko odere.
Jebemo se sinoć neka koleginica i ja, a ja pustio tv i malo pojačao, kontam ne moraju komšije sve da čuju...
U jednom trenutku ova reklama:
https://youtu.be/Rimzr_0I6Jk
Pa jebem ti krv, kud baš sad nadje! Oboje izgubili želju za seksom. Od sad ću da puštam isključivo muziku...
Rajderu, jel to neki vic sa neta? Mislim da sam sličan čuo.
Baš si mi spustio, alal ti vera.
"нека колегиница" "неки друг" "неки рођак" су типични изрази који се користе приликом баронисања. Научи основе неке па онда лажи јбг
лош покушај патишпањисања
ovo. plus kao studenti izgubili zelju za seksom posle reklame... ko da imas 55 god ili da nikad jebao nisi zvucis.
нека колегиница је заправо професор са мф који га прца за додатне бодове на колоквијуму
Ovo što Kelt kaže. Čim ste vi obratili pažnju na reklamu, šta više reći...
хахах сад вејв пуцка прстима и гунђа: како су ме опет провалили...
strastveno prcanje.oh ne, reklama.necemo vise.
i komsije cule reklamu i skenjale se.nece cuti kako sve prsti iz susednog stana.