Moram nekom da se izjadam :((

1. Večeras sam upalio drugu kombi koji je kasko osiguran. Na njevo ideju. Čudno se osjećam

2. Šta si uradio s' konbi?

3. Nije mi do shege. Ovo pewanje sa Dankanom veseli me

4. МАЧКО МОЈА :*. АЛ НИЈЕ ДАНКАН ЈБГ

5. Ne ruši mi snove pederu. Dankan je

6. НАЖАЛОС НИЈЕ :( АЦАКГ ОВДЕ РАДМИЛОТОПОЛА БРТ

7. НАЖАЛОС НИЈЕ :( АЦАКГ ОВДЕ РАДМИЛОТОПОЛА БРТ

Ne javljaj se više ni na mene ni na moje

8. НЕ ЗАЛАЗИМО У МЛАДЕНОВАЦ ВИШЕ НИКАД :(

9. Onda mora da je ovde dankan?

Ispričaj Nešo, daj detalje, ne prati ovo valjda niko iz tih osiguravajućih kuća pa da skontaju.

10. Dva filma hanger gejmsa odjednom :(((

11. ne mogu da promenim sliku na avataru.pokusao sam jedno 500 puta..

12. Oće ovaj sajt da crkne ili?

13. cia rasni brate.
    ne daju sirotinji da se zabavlja.

14. ma dosadila mi je imam sad neku emotivnu

15. Ne radi mi link ka Dzoplinkinim sisama...nije mi zbog sisa nego zbog toga sto se izgubila jedna epoha sa tim linkom do slika
    :(

16. Стефан Ђурић, познатији као Раста (рођен 16. новембра 1989. у Приштини) је српски R&B, реге хип хоп певач, композитор и продуцент. Углавном ради популарне жанрове. Његове песме су махом о марихуани, али и љубави. Такође пева и о стању у друштву, а велики број песама је и о женама. Познат је по коришћењу "autotune" ефекта, због кога има доста непоштовалаца

17. Devojka i ja smo zaručeni, ona izlazi često a meni to smeta, mislim da treba da provodimo više vremena zajedno. Jesam li namćor?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.