Moram nekom da se izjadam :((

1. Kako si pogodio jebate? xD

Mogu ti reći da je bilo veoma teško, naročito pošto se za Kapisodu, kao i za Vladu Mandića pola njegove karijere pričalo više o tome koju pičku je jebao nego o rukometu.

2. ArminVanBuuren
    nema koga ne zna ovaj sale

Uh brate, to je bio lud period u Smederevu, od 2005. do 2009. dok su Ameri radili punom parom. Pola beogradske "elite" je blejalo po SD, valjda što je manji grad i nema tenzije ko u Bg. Onog Sergeja Trifunovića nismo mogli da se otarasimo, Ana Kokić pevala na jednom splavu svakog vikenda, Marko Bulat u jednom klubu, od rok svirki pun kurac svih mogućih bendova, na Acu Seltika smo verovatno plaćali porez kao na osnovno sredstvo.

Sad ostao samo Milić Vukašinović. Šeta sa ženom i kezi se k'o budala. Kada nije u rijalitiju.

3. Ako će neko tako nešto da pogodi, onda je to Gonzo. Ipak on ovde jedini radi u Informeru.

4. Upoznajte pseta sa njom i za dva meseca cu je jebati bolje od njega.

5. Upoznajte Pseta sa njom i postanite makro.

6. Ma ko god je iole pratio rukomet zna da je malo igrača igralo i u Partizanu i Lovćenu, to ja više iz sprdnje napiso kako je pogodio xD

7. Otkud znaš, možda neko pomisli da je jebo Blažo Lisičić.

8. Proviron se bas onako razume u rukomet

9. Jedini timski sport koji sam trenirao je bio rukomet. Čak sam i znao ponešto. Ali je problem bio što imam toliko malu šaku da sam igrao samo dok smo trenirali sa ženskim loptama. Posle nisam mogao jer nema šanse da mušku loptu držim. Inače sam za neko vreme treniranja povredio petoro ljudi mnogo ljuto.

10. pa nisi sigurno kosarku trenirao

11. A dok sam igrao strit basket bio sam strašan igrač. Basketball IQ visok, dobro se gradio, timski rad uništavao. Fizikalije njah, talenat nula.

12. haha pa kolko ti je mala saka kad ne mozes rukometasku loptu da uhvatis

13. Prilično mala. Malo veća od prosečne ženske.

14. ко би рекао, а толики човек... а не, чек' xD

15. mada jebenije je ako imas prevelike sake i maljave plus..

16. ček, kako si igrao rukomet kad nikad trice nisi držao, nemoj bogohuliti, nisi ti prišao rukometu :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.