Moram nekom da se izjadam :((

1. Ponekad pomislim da me neko zajebava samo ja o mdmi piše na temi za mdmu ;(((

2. stvarno brate zasto se ovako izrazavas?

Jbg, pseto, moć navike.

3. Menjaj to čoveče? Šta si akademik neki iz Bosne?

4. Kockice, pusti ljude da pričaju kako žele.

5. Da li sokolariš?

6. Ta kumstva i sranja samo nabijaju pritisak. Na svu sreću kad mi se ženio najbolji drugar bili smo u svađi i nismo pričali.

7. Ima da pričaš opšte-podnošljivo

8. Kad nešto ne podnosim, okrenem glavu i odmah mi bude bolje.

9. Šta je pederi, ne jadate se više?

Ja bih se jadao i to bih se jadao toliko da mi dođe da polomim sam sebi vrat!
    Nemam vremena da živim. Radim do 17 a nekad i do 18h poslepodne i to ujutro od 7 (što će značiti da ustajem u šest).
    Nemam vremena da odem negde i da se opustim. Dođem kući, odgledam koju epizodu dekstera i to je to. Oči mi se sklapaju! Nemam čak vremena ni da trošim pare koje zaradim.
    Ono...
    Posao je truba i mrzim mrzim mrzim ga al jbg radim šta me plaća. Lova mi treba jako pa ne biram al me zato to ubi to što nemam život.
    Dok sam besposličario, nisam imao love al sam imao vremena ali zato i ogromnu količinu depresivnih misli. Sećanje na te depresivne misli me i drži na sadašnjem poslu. Kada bih mogao da se opustim i da kažem sebi da ću se neko vreme zadržati na ovom poslu onda bih se i mogao uklopiti al eto boljka je to što stalno razmišljam o tome kako je ovo samo privremeno i kako je samo pitanje minuta kada ću preći da radim nešto što mi više odgovara.
    Slabo i izlazim.
    Drugovi sa kojima se družim su prestali i da me zovu bilo gde jer znaju da radim. Najgore do svega je to što sam par puta umoran izlazio pa sam od 20h do 23h donekle normalan al od 23h pa nadalje sam u mirnim vodama sna i ne mogu da zadržim otvorene očne kapke.
    Digli ruke ljudi, videli da nema leba od mene i da ako izađem, spavaću uglavnom.
    Jebe me i ovo selo jer radim do 17h a menjačnica jebena radi do 19 pa dok dođem kući, jedem i istuširam se, to je već 19h i pare eto taložim.
    Ne mogu čak ni da se nađem sa nekim osobama iako mi je jaka želja jer eto, nemam vremena i ne bih da ispalim i odem na viđanje pospan.
    Večito nešto čekam a vreme prolazi.
    Ne znam šta čekam.
    To mi je i najgore od svega.

Znaš šta mi je još najgore?
    Najgore mi je to što sam batalio duvan (hvala bogu).
    Totalno sam se isključio iz tog sveta napokon i čak nemogu ni da se setim da sam ikada bio pušač. Čist sam skroz.
    Nijednom nisam osetio želju za pušenjem osim kada razmišljam o svojoj usamljenosti. Jedino što mi nedostaje kod pušenja je ta neka obaveza.
    Ladno sam bio pre neki dan u prodavnici mešovite robe i to zato što mi curi nos pa mi trebaju maramice a pre toga nisam bio jedno 3 nedelje jer nemam šta da kupim. Grickalice ne konzumiram. Sokove ne konzumiram. Pivo pijem isključivo sa društvom. Svega ostalo imam...
    I da. Jebe me isto i što sam se zbog bežanaj iz kandži duvana, upao u kandže sala i masti pa sam eto sa 95+- skočio prvo na 103 pa sad i na 107. Osećam se odvratno a nemam vremena da vodim računa o jelu jer imam pauzu za jelo koju moram dobro da iskoristim a i autor obroka nisam ja već dobijam serviran ručak pa jedem šta dobijem.
    Jebem ti da ti jebem i život i sve. Gubim optimizam

10. mozes da mi izdrkas bice ti bolje xdd

11. nikola jebaću ti mamu, mislio sam da smo drugovi :(

12. Nadnica? Skela? Ne radiš nedeljom, šta si juče radio, spavao?
    Polako, ući ćeš u štos, znam lika koji je vozio kombi za pekaru, od 03:30 ustajao, do 14:00 otpilike radio, ode kući, ruča, legne da spava do jedno 19:00, do 23:00 max bleji, i legne da spava.

Taman se navikao da legne u 22:00, al da posle posla ne spava, prebace ga u jutarnju smenu, od 10. Bio je ko vampir, svaka druga rečenica "dođe mi da se ubijem". Al ga je prošlo, navikao se, i nekako terao. Do promene smene.

13. hoces da ti popusim bice ti lakse

14. nije zanimljivo kad se sam nudiš

15. Skela=građevina.

Nego kaem za ortaka, naravoučenije, prilagodićeš se (ubiti), ili promeniti smenu (nemaže u tvom sl).

16. Hoćeš da ti odcepim Vojvodinu biće ti lakše

17. Deky mozda se zaposlim u GEOPLAN-u u Novom Sadu. Sta znas o tom preduzecu? Iznesi na videlo neki prljav ves ako imaju ga.

18. Jes pa da onda moram ponovo da vadim vozačku ličnu pasoš i zdravstvenu koju nemam. Nemoj deki al hvala puno!

Skela, građevina kako već.
    Dobio sam taj poziv jer u pitanju saradnja sa rodbinom pa ne mogu da zanovetam i pametujem jer smo rod. Dobio sam taj poziv jer nisam imao posla dva meseca pa ajde da me izvuče iz bedaka.
    U prvom periodu je bila ruka spasa a sad mi svako ustajanje deluje kao šamar.
    Mrzim taj posao i mrzim građevinu.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.