Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Hahahhaha, đe iskopa ovo, laokv napušta sajt, definitivno.
Dakle može bilo ko da nahvata ženu u uličici drogira je ali malo, čisto da ne pruža otpor, i nabija joj bilo koje predmete u pičku 3 sata, pusti je i prošeta kao ok čovek slobodan jer nije gurao konkretno kurac...a sada zamišljam scenu kako žena ode u stanicu i kaže: silovana sam objektom koji nije kurac, pomozite mi...a ne ne gospodjo silovanje je samo sa kurcem, ostalo je sve pita...
A jebem mu mater moze li porodica svedociti, ako si npr. Izbo provalnika nozem, da kaze da je provalnik prvi uzeo noz pa ste se borili i ubo si ga ili tako neki fazon
Znači ako oće da te jebe štapom moraš tražiti kurca da bi ga zajebala. Zanimljivo.
Kažem vam da bagru treba odležati, čak i zbog sitne krađe. Inače, kradljivci i njihova rodbina nisu sposobni za osvetu, jer im je vatreno oružje preteško za svilene ručice, noževi su brutalni, tu je puno krvi za njihove stomačiće, a trovanje im je previše mejnstrim. Jbg, i Židov se posiječe samo kad brusi dijamant.
Imaš nokte, izvadi mu oko. To nije problem jer si se branila. Problem je samo u tome što se ljudi retko odlučuju na tako drastične metode samoodbrane, a zapravo jedino što pali jeste takav vid hladno proračunatog sadizma.
Nisam sadista, ovo pišem hladne glave.
SLIKA LABOKV
Slažem se, Bruce, napad nikada nije opravdan, odbrana uvijek jeste.
Ma jasno je to Bruce, ali ako je zakon isti kao za ovaj običan napad, ja ako se odbranim pre nego što je on mene zapravo silovao ili povredio (bez obzira što znam da ima tu nameru), a tada ga baš ozbiljno povredim ili slučajno ubijem (zamislimo da se hipotetički to desi), ja idem u zatvor, jer on mene nije povredio, ja sam njega ubila, a njegova reč je protiv moje da je hteo da me napadne, sa tom otežavajućom okolnošću što je on mrtav. Mislim, ovo je moja interpretacija ovoga što sam pročitala, ne znam da li je zapravo istina.
Istina je, zato ti i nudim ovakvo rešenje - ubiti zapravo i nije teško kad pregrmiš početne moralne granice, ali je nepotrebno kad je sasvim dovoljno i slomiti protivniku prst. Đavolski boli slamanje prsta, cela ruka se oduzme. A pri tome nije ni kažnjivo jer uvek možeš reći da te uhvatio rukom za pojas, a ti se naglo okrenula, mora biti da mu je prst zapao za gajku od kaiša i, prilikom tvog okreta, prsnuo na dva mesta i okrenuo se za 72 stepena u pogrešnom smeru.
Naravno, to pali samo kad si fizički očigledno slabija od navodnog napadača. Ja se tako ne mogu odbraniti ni od koga osim evidentiranih majstora borilačkih veština jer ni jedan sudija zdravog razuma neće prihvatiti logiku da je lik od 115 kila u samoodbrani polomio nekog od 80.
Napad je najbolja odbrana...zato ajmo krasti, ubijati i silovati!
kažu kad ti provalnih uđe u kuću sa palicom, a ti izvadiš pištolj, on ti govori da si pička i da će te prijaviti policiji jer nemaš dozvolu za pištolj
Dobro rešenje/odbrana Bruce, kontam da za skoro svaki taj slučaj silovanja može da se kaže da je žena slabija, jer muškarci prema nekoj mojoj logici pre napadnu očigledno slabiju ženu, a pritom, pošto se većina silovanja i ne prijavi
ne moraju da se brinu ni za to da li će biti savladani fizički, to je skoro idealna situacija jbt.
Svakako, sulud je zakon, ne treba ići u krajnost, pa dopustiti da se muškarci osuđuju na osnovu samo optužbe za silovanje, ali treba naći neko rešenje definitivno, ne znam kako je u svetu što se tiče silovanja, zaista vredi uporediti, možda je neko pronašao bolje rešenje (verovanoća je velika zapravo :D). I šta se dešava sa silovanjem u braku...
Jednom je policajac savetovao moju drugaricu da nabavi suzavac iako ne sme to da poseduje, jer je tako najlakše...
znas sta je dobro
nosis dezedorans i krene na tebe da te napadnu a ti izvadis dezedorans i upaljac i onda vatru stvoris i oni se uplase i pobjegnu u planinu
Generalno gledano silovatelj to ne radi zbog seksa nego zbog dominacije. Osećaj moći je ono što mu je bitno zato što se u životu ne oseća tako. Veoma često su impotentni (naročito ti koji koriste pomagala pri silovanju), ili su tučena deca ili nešto još gore. Muškarac koji je siguran u sebe nema potrebe za prisiljavanjem partnera/ke na bilo šta.
Znači, u pitanju je osoba koja a priori zaslužuje nasilan odgovor. Nokat u oko i da vidiš kako odlazi. Preporučujem palac, to je najjači nokat.
Sačekajte sekund gospodine provalniče, da ostavim ovu bazuku i uzmem nož kako bismo bili ravnopravni.
Izguglajte malo o nužnoj odbrani i krajnjoj nuždi, ako vam neke stvari nisu najjasnije.
to to hahahah
Odbrana mora biti recipročna - metak za metak, lightsaber na lightsaer. Ne smeš provalnika, u slučaju da ga nahvataš i imobilišeše, vezati za radijator ili ga na bilo koji način tretirati na neki nehuman način. Jeste, pušiona je to što je on imao nameru da te ojadi, eventualno i ubije, ali zato ti moraš biti više svestan i reagovati i delati odgovornije.
Ako ti lopov provali u stan i nema nameru da te ubije i pokušava da pobegne (na pola prozora je ili je prošao kroz vrata) - pusti budalu, jer možeš najebati. Zapamti što više detalja, ne diraj ništa što deluje da je dirano od strane provalnika i zovi muriju, te kada došu sve lepo objasni.