Moram nekom da se izjadam :((

1. i kada ti neko upadne na gajbu,ne mozes mu nista(zakonski gledano)mozes da zoves muriju.mozes da se odbranis,nesto sitno.da slucajno ne povredis nekog.ako znas da se sibas,onda to naglasis.

2. Imaš pravo da pucas ako si opalio kasnije od napadača
    Kakav nelol

3. Ne sanitarni. Mozes da se odbranis oruzjem istog ranga kao ono koje on ima. Nozem na noz vatrenim na vatreno i rukama i nogama na ruke i noge. I to ako koristis oruzje moras da budes siguran da je on imao nameru da svoje iskoristi tipa da pucas tek ako on zapuca fazon. Debilizam.

4. Eo boh reko xd

5. Ajd jedan nek ode sa foruma ne mozemo ovako jbg
    Dupliramo. Evo ja ću idem na neki rođ ok?

6. u principu to je to.ne mos nista fakticki.cekas da te promasi nozem,pa da ga savladas,al ne smes da mu jebes kevu,vec samo da ga savladas.

7. Ma jok brt idem ja raskomoti se xd

8. A ako neko pokuša da te siluje, je l' smeš da ga ubiješ, raniš? Mislim ako je ovakva logika za upadanje u stan i nošenje oružja istog kao napadač, šta radiš ako te neko seksualno napadne, siluješ i ti njega, ne kontam? I to kao nakon što si siguran da ima nameru da te siluje i već je krenuo...

9. A sto se tice zakljucavanja nije poenta u tome nego koliko je morao da se potrudi da nesto ukrade. Da pokupi bajs na ulici i da preskoci ogradu i uzme bajs nije isto.

Ma jasno je to meni, al je i svakom panduru i sudiji jasno da su ova dvojica tipovala upravo taj stan jer znaju da u njemu ima vrednih stvari i da bi vrata obili da su bila zaključana, a nisu bila zaključana jer je klinka došla ranije nego obično iz škole, pa im poremetila dojavu. Al zakon je zakon, stvarno nisu provalili vrata.

A reče mi drugar jedan da ako ti je neko pretio/napao te, odeš i prijaviš napad, da dobije policija napismeno da je taj čovek opasnost po tebe. Posle toga ga nađeš u gradu i upucaš i prijaviš da te je prvi napao, da si se samo branio i nikom ništa. Nisam probao, doduše, pa ne znam kolko pije vodu. xdd

10. Pije to vođu Rađ
    Posavetovao me komandir Brigade u bgu.

11. Ima i ona prica, ne znam koliko je istinita. Dosao lopov da krade kod nekog lika alat u šupu. Posle mnogo peripetija lik ga zaključa u toj šupi i pozove policiju. Kasnije ga je lopov tužio za protivpravno lišavanje slobode i dobio.

12. Ne smeš zaključati ga

13. Ima i ona priča jedan lik zaklao lika kuhinjskim nožem i dobio npr. 2 godine, drugi lik ista situacija isto sve, zaklao lika rambo nožem, dobio 6 godina.

Jbg matori.

14. labokv nakon sliovanja neretko i usmrti zrtvu :D

15. e, baš danas naletim na neke labovljeve postove koji mu ne idu u korist što se tiče aktuelnog tovarenja, al šta da se radi xD

http://vukajlija.com/forum/teme/18885-vas-ideal-ljepote-zelje-su-jedno-a-realnost-drugo?strana=296#post_3457426

16. Treba kradljivce ubiti i odležati, šta fali, kod nas u mardelju ionako niko ne leži preko 5 godina :-)

17. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.