Ne mogu da verujem da moj brat koji ima 26 godina 24h dnevno igra kanter i još priča sa igračima i smeje se ko konj ne mogu da spavam normalno ludim više. Dođe mi da se odselim od kuće da odjebem sve to i ajd ćao.
Evo ga sad kao peva nešto sačuvaj me Bože a ja sam bila crna ovca familije ceo život.
Imam ja resenje za tebe: dodjem svako vece da te izjebem ko ovcu da cuju i njegovi ortaci preko mikrofona a ne on. Posle 5-7 dana kad mu dosadi sklopite dog da ne pravite buku oboje a ja se povucem zadovoljan ispunjen misijom
Izdrži legendo
Jel ti ovo toplomer ili lenjir hehe
Cm XD
Ljudi su mnogo zli i bezobrazni
Ljudi su mnogo zli i bezobrazni
Kako ko...
E moj Žale sad kada te nema...
Žajk, ti si dobar!
Бохоре јел јебо онај твој ортак секјурити препичку од 19 година ?
Ако је то твоја исповјест
Ne mogu da verujem da moj brat koji ima 26 godina 24h dnevno igra kanter i još priča sa igračima i smeje se ko konj ne mogu da spavam normalno ludim više. Dođe mi da se odselim od kuće da odjebem sve to i ajd ćao.
Evo ga sad kao peva nešto sačuvaj me Bože a ja sam bila crna ovca familije ceo život.
Da li te jebe kad živiš u jednoj sobi s njim?
Mislim smeta li ti to što bar nemaš svoju sobu da možeš normalno da spavaš, da se ne razumemo pogrešno...
Živimo u kući ali se čuje jbg glasno priča
Tanki zidovi
Jebe je što burazer ima WH aaahahahh
ahahahhaha coa, preodlična skečina
Imam ja resenje za tebe: dodjem svako vece da te izjebem ko ovcu da cuju i njegovi ortaci preko mikrofona a ne on. Posle 5-7 dana kad mu dosadi sklopite dog da ne pravite buku oboje a ja se povucem zadovoljan ispunjen misijom
Nije nuzno da budem ja al samo tako garantujem da ces biti glasna ok?
Srna je udata za jednog prelepog popa, tako da ti ova varijanta otpada...
Hvala puno ali ne moras to zbog mene stvarno. Mozes i dalje da radis to sa ovcama ne menjaj partnera nije zdravo
Hahahaha ostr radj?