Moram nekom da se izjadam :((

1. Nije dovoljno gadno. Onako...da ne poželi više da koristi telefon!
    Probala sam već s tim da sam mala i debela. I s ignorisanjem. I rekla sam da sam iz Male Moštanice. Nešto gadnije.

Reci mu da imaš gljivice na nogama.

I mojne da mu kažeš da si lezbejka. To ih iz nekih razloga nikad ne odbije...

2. Imaš li opciju blokiraj broj? Ako imaš aktiviraj ga i bićeš mirna.

3. Идем сад да навучем џак на себе, не би ли их убедила у супротно, грх.

Nemoj nikad da se menjaš zbog kretena. Time ćeš samo potvrditi gluposti koje pričaju.

4. energijo, znam šta će ga oterati za stalno. pošto sve ovo što ste do sada rekli bi mogao da mu bude fetiš ako je već dovoljan bolesnik da smara nepoznatu ribu preko telefona...
    e ovako, reci ti njemu da ti je baš drago što ti se javio jer si konačno spremna za brak i decu i jedva čekaš da pronađeš oca za svoje potomke, već godinama maštaš o predivnoj beloj venčanici i još neke pičkematerine... veruj mi, ako odigraš dovoljno ozbiljno s tom pričom, neće ti se više ni pijan javiti :)

5. Enerdzi napisi mu da si spremna za seksa.
    Da si obrijala noge samo do pola jer ti tako vera nalaze da malu enerzi neces da diras jer ti je izvor prihoda na svakih sest meseci upravo ona, da prodajes dredove.
    Napisi mu da bi rado mlatila njegovog kitosica stopalom i da mislis da si strucna u tome jer ti je palac duplo veci od ostalih prstiju pa mozes da mazis profi.
    Reci mu tadkodje da ti je fetis da ti neko gricka kozicu sa pete i da pljuje po svojoj kiti.
    Da ces rado da mu popusis i da vrlo dobro pusis kad skines protezu. kad bude dolazio da ti kupi jednu "korega" kremu za zubne proteze a ti ces da kupis kondome.
    tako nesto. fino :)

6. Спемуј ти њега, кобјасни му неке ствари о кулењу, кокошима, папи и слично. И реци му да га Нинка92 поздравијо.

Ovo mi još zvuči i najbolje, samo što po rukopisu i pismenosti deluje čoek jako glupavo.
    Neam opciju za blokiranje, naravno da bih to prvo uradila.
    Mada, kobjašnjavanje mož i meni bude zanimljivo.
    Jebo kredit, merak nema cenu. ;)))

7. Ахахахах, ово Јанино је најбоље, не мож' да омане. :))

8. hahahahaha nemoj jbt, lik će biti u fazonu: "ovo je prava žena za mene" xD

9. Jano, brate, što kaže mara, diglo mi se voljenje prema tebi! ;))

10. Nadžak i ostali, sve je to lepo sa vaše strane što savetima pokušavate da joj pomognete. Bilo kakvo javljanje na telefon i odgovaranje na pozive može samo još više da ga motiviše da i dalje smara. Najbolje je da prijavi kol centru ili da sama nađe opciju "blokiraj broj" u telefonu i na taj način se reši dosadnog kretena.

11. Ma bre, Vučice, ne kvari zabavu. Ispitajmo maštu naših članova do kraja. Rešiću ja već nekako Luku sa Dorćola. Kad ukombinujem dredove i Ninku, ima da ga nema. ;)))

12. Напиши му да му је Ђембели поручијо да чвар није ништа лоше мислијо и да Ђембели жели само мало пажње и поshтовања.

13. energija
    Jano, brate, što kaže mara, diglo mi se voljenje prema tebi! ;))

Enerzi samo pazi da se ne digne dorcolcu kita :)))

14. Bila bi fora da su mu dredovi baš fetiš! ;))

15. Imam dojam da je u pitanju neki bivši (ili sadašnji, zašto da ne) učenik, sa pseudonimom Luka (ad Beograd) sa Dorćala.

16. Neam opciju za blokiranje, naravno da bih to prvo uradila.

Ako imaš Symbian (S60) fon, skini aplikaciju BlackBaller i blokiraj mu pozive i poruke.
    Ako ne, onda radi ovo što su ti drugi pričali, mrzelo me da čitam...

17. Imam dojam da je u pitanju neki bivši (isli sadašnji, zašto da ne) učenik, sa pseudonimom Luka (ad Beograd) sa Dorćala.

Jok...baš imam izuzetan odnos sa učenicima. I pismeniji su od ovog. I da je zajebancija, bolje bi izgledala.

18. Vukajlija je jebe žestoko. Razmišljam da je batalim dok se ne sredi. Jebe me logovanje, ne mogu da ocenjujem (izbacuje me sa naloga), nekad neće koment da mi ostavi, nekad neće slike da mi otvori, ne mogu da omiljenujem....Ni kući, ni na poslu. Jebeš sve, ako moram da smišljam taktiku kako bih postovao.

19. Тако исто и мени, а онда кад се нормализује, онако надркан узмем да читам дефиниције.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.