Moram nekom da se izjadam :((

1. meni, sirotoj, čak ni peđa ne može pomoći.. u tolikom sam bedaku :/

Кристи ми те волимо, Кристи ми те волимо!!!! ♥♥♥
    Јел помогло? :)))

2. lole, samo da upadnem na budžet.. i.. onda možete da me volite :D

3. Ma nema problema, upašćeš :kucnem u drvo:

4. Računaj da ti je to završeno, Kris :)

5. Hteo bih da imam dupli nalog samo da mogu da pišem glupe defke bez ikakvog ustezanja. A kada pogledate idiotariju mojih postojećih defki, zamislite stepen debilizma tih kod kojih se ne bih ustezao.

Jebi ga, opet padam u iskušenje da napišem idiotsku defku.

edit:okačio i živ me sram ižjede

6. Moram da operisem trepavicu.

7. Један лик ми је управо рекао да важим за неку врсту фуфице. Ја баш мислим да нисам. Углавном болео би ме курац, али знам га неколико година и сад сам се скењала.

8. a paradajz, zabole te.
    doduše meni to nikad niko nije rek'o jer delujem kao kako bi moja drugarica rekla "najlčednije stvorenje ever", ali ono. bol'o bi me kurac.
    jebeš društvene norme, bitno je da nikog ne povređuješ i da je tebi lepo ;)

9. Па не знам. Мало сам се шокирала, капираш. Ја и принципу не делујем чедно, али не радим ствари које би могле да натерају неког да мисли тако нешто. Идем сад да навучем џак на себе, не би ли их убедила у супротно, грх.

10. more.. one fine devojke su najgore.
    ja u principu gotivim to bahate ponašanje koje imam.. :D
    nikome ne zavlačim na finjaka.
    jbga, neki ne vole istinu, al' bolE te.. :)

11. У праву си. Живели халтери, мрежасте чарапе и кратке сукње, ко не воли нек не гледа :D

12. Od noćas mi neki Luka sa Dorćola šalje neke gnusne poruke, 'oće diskretan seks i pičke materine, i, aj što šalje poruke, to i nekako, nego cima non stop, sve mi bateriju istroši. Usput me tera da opisujem kako izgledam, pa ako neko ima neki mlogo gadan opis, molim da prosledi. Ali, baš nako, da mu se život ogadi. Sumnjam da je neko poslao moj broj na neke oglase. Uglavnom, spemuje mi fon, a ne mog ga banujem. Užas!

13. Кажу му да имаш стопедес кила и да си висока 1,34.

14. enerdži, ugovori sastanak. neće dobiti pičku, al' će dobiti po pičCi kad ga vukajlijaši do'vate. majmun.

15. Nije dovoljno gadno. Onako...da ne poželi više da koristi telefon!
    Probala sam već s tim da sam mala i debela. I s ignorisanjem. I rekla sam da sam iz Male Moštanice. Nešto gadnije.

16. Спемуј ти њега, кобјасни му неке ствари о кулењу, кокошима, папи и слично. И реци му да га Нинка92 поздравијо.

17. Одем на 5 минута до трафике по цигаре и уфати ме град, разбијо ми главу.

18. Где град?! Јој ако ми разјебе малине!

19. energijo, daj nekom ortaku sa dubokim glasom svoj fon da ga pozove i kaže: "Dobar dan, zovemo iz Agencije za posredovanje. Dobili smo ovaj telefon da pronađemo osobu koja maltretira vlasnicu radi pokretanja procesa, pa vas upozoravamo da svako dalje ometanje može biti smatrano prekršajem. Hvala na razumevanju."

neće više zvati...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.