Moram nekom da se izjadam :((

1. I papi nije jasno što plaču kad on fino obeća da će biti nježan!

2. Šalabajzer, ne zezaj me... :D
    Ovo je zaista potresno (pod dečacima mislim dvadesetogodišnjaci i slično, sve su to dečaci).

3. Онда се окрени ка девојкама и батали мушки род.

4. Do kraja ću se zamonašiti, pošto nemam šta da propustim, sve se isto dešava i vrti se u krug. :D

5. U cemu je problem?
    Muskarci su generalno jednostavniji za razumevanje.

6. Koriste užasne, zle i podmukle metode!

Fora 1: ja ću da te nerviram i nerviram i maltretiram i ponašam se kao stoka (naravno , to ću da poričem, reći ću da ti umišljaš i da sam ja sasvim normalan) dok ti ne pukneš od muke i oteraš me u tri lepe, a ja veselo odskakućem u slobodu.
    i
    Fora 2. ja ću da te ubeđujem da si ti kriva za sve, da si kriva što si živa, da si ti krivac u svakom pogledu, da sam ja grdno razočaran i da si TI glavni problem. A onda ću da te ispalim i veselo odskakućem u slobodu.

7. hahahaha maloletna, opet onaj tvoj? :D
    ajme.. batali ga i nađi drugog, bre :)

8. Нема Бурзума, мора неко да преузме дужност.

МРШТЕ ПАНДУРЧИНЕ, ГЛУП ВАМ ЈЕ МАМАЦ, НЕЋЕТЕ НИКАД ОВАКО НАВАТАТИ НЕКОГ ДОФКЕТА!

9. ONI SU VANZEMALJSKA VRSTA! I plaše me...

Ne boj se, da čika boku.

10. МРШТЕ ПАНДУРЧИНЕ, ГЛУП ВАМ ЈЕ МАМАЦ, НЕЋЕТЕ НИКАД ОВАКО НАВАТАТИ НЕКОГ ДОФКЕТА!

Седим, читам и ово чекам! лололо

11. NE, ZAMISLI, OVO JE IZ DRUGIH SLUČAJEVA! Metode su iste! Kakvo leglo razvratnika! :D U svakom slučaju, svi rade isto, pa što ja da se mučim da se još petljam time.

Stiven. :))

12. К'о што ти каже надимак, малолетна си, има да се петљаш са тим још дуго дуго. Мушкарци објашњавају.

13. Мушкарци објашњавају.

И јебу. Бар неки које ја познајем.

14. Ја више волим дечаке.

15. devojčice su lepše :shy:

16. Лол. То мора да је рекла нека лезбача прокуфњача у пост-менопаузи.

17. Добио сам идеју за постер са Ђоковићем.

18. Постави га са дуплог, ако се плашиш да би могао да буде глуп. Или ако већ не желиш да се твој ник повезује са сезонским постерима.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.