e sad ćeš da misliš da te zajebavam, al to što misliš da si lenština je jako dobro...to znači da imaš obraza i savesti...al nećeš tako daleko da doguraš.
što se oko toga nerviraš. smeta ti da si lenština i verovatno nikad nećeš moći da dozvoliš da drugi rintaju za tebe...a to nije dobro, jer ćeš ti da rintaš za one koje bole kurac što su lenštine...jel razumeš sad?
MASONČINE VATIKANSKE, JEBLO IH TAJNO RUKOVANJE I ORGIJE SA DLAKAVIM ŽENAMA!
Brišu dupe parama, dok ja ušivam patike da mi prst ne ispadne!
Ješćete vi popare, kažem vam ja!!!
ubrao sam cvet, lep cvet, pre pola sata, i teo sam da ga poklonim jednoj devojci, par sekudni kasnije sam shvatio da ce verovatno uvenuti ili gore, ponudio sam ga liku pored da ga pokloni ako ima kome, rece da ima devojku 4 godine, i da je bas nesto od sinoc ljuta na njega, a stalno joj poklanja cvece, i uzo ga i stavio u dzep, on ce da joj odnese, valda ce se setiti
e sad ćeš da misliš da te zajebavam, al to što misliš da si lenština je jako dobro...to znači da imaš obraza i savesti...al nećeš tako daleko da doguraš.
S čim neću daleko dogurati? Što se nerviram ili što sam lenština?
što se oko toga nerviraš. smeta ti da si lenština i verovatno nikad nećeš moći da dozvoliš da drugi rintaju za tebe...a to nije dobro, jer ćeš ti da rintaš za one koje bole kurac što su lenštine...jel razumeš sad?
Kristalno jasno, al' ne možem protiv sebe. Zato ja lenštine brzo razjebem.
Главобоља без вина, а нигде аспирина.
постери и дефке су катастрофа. поготово постери.
moji mi ne daju za Bg..ali meni je drustvo u Bg!!!!! moj zivot je prakticno u Bg...
Gledam boks meč Kličko protiv Hejsa i baš sam se smorio.
Sad sam fasovao minuse na defke jer sam branio Milku Canić. Milku Canić. Jebote.
Nisam gledao Slagalicu nekoliko dana.
Spava mi se.
A ni Slagalicu nisam gledao nekoliko dana.
Већег говнета од бокса одавно вид'о нисам.
KO DIRO MILKU CANIĆ BRE!??!
Sranje. Ispljuvaše se pred meč, mislio sam da će krv da lipti, a ono bolje da je polumrtva Ejmi Vajnhaus bacala pegle u ringu . Boks je u kurcu.
MASONI PROKLETI AMERIČKI JEVREJI KATOLIČKI!!!
Jednom rečju...BUGARI!!! U NAPAD BRAĆO, ZA KRST nešto nešto I SLOBODU nešto!!!
Neko mi ukrao bajs, izlomicu mu obe noge samo da ga nadjem. grrrrrrr
MASONČINE VATIKANSKE, JEBLO IH TAJNO RUKOVANJE I ORGIJE SA DLAKAVIM ŽENAMA!
Brišu dupe parama, dok ja ušivam patike da mi prst ne ispadne!
Ješćete vi popare, kažem vam ja!!!
ubrao sam cvet, lep cvet, pre pola sata, i teo sam da ga poklonim jednoj devojci, par sekudni kasnije sam shvatio da ce verovatno uvenuti ili gore, ponudio sam ga liku pored da ga pokloni ako ima kome, rece da ima devojku 4 godine, i da je bas nesto od sinoc ljuta na njega, a stalno joj poklanja cvece, i uzo ga i stavio u dzep, on ce da joj odnese, valda ce se setiti
Bravo Sose, sad pčele neće imat šta da jebu.
Ali jebeće taj lik ako bude imao sreće.
JA OVE DEČAKE NIKADA, ALI NIKADA NEĆU RAZUMETI!!!!!!! ONI SU POREMEĆENI! ONI SU VANZEMALJSKA VRSTA! I plaše me...
koji je njihov problem, o koji, o koji koji kojiiiiiiiiii