Danas (tj. juče) mi je godišnjica od kada sam se smuvala sa mojim dečkićem zloćom! Naravno, on je vrlo zao i otkačio me je samo tako pre mesec i po, ali to su bila tako divna vremena šunjanja po zabačenim mestima u selu...
Odajem im počast.
Njah, sad bi' mu poslala neku patetičnu poruku, ali napraviću sranje...
Danas (tj. juče) mi je godišnjica od kada sam se smuvala sa mojim dečkićem zloćom! Naravno, on je vrlo zao i otkačio me je samo tako pre mesec i po, ali to su bila tako divna vremena šunjanja po zabačenim mestima u selu...
Odajem im počast.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Pa vi ste svi prave insektoubice.
Culle gde nađe tu mrcinu?
Ako ih ti voliš, slobodno možeš da uzmeš ovog mog. ;) Malo je mrtav, ali i dalje njegov prah leti. :bacam_peglu:
Odajem im počast.
Odajem im počast.
Opet problemi?
Nisu problemi, šalje mi se patetična poruka.
Na fejs, tu ionako nikad ne ulazi, videće eventualno sledeće godine... ne mora da bude tako strašno...
Ja sam ti još letos rekao šta da radiš, ali vi ne slušate...
Ako pošalješ, sutra će te biti blam k'o nikad.
Čitala si mu dnevnik?!? So not cool.
http://home.hiwaay.net/~sickler/opforstuff/mg42/mg4lowrez5.jpg
Aaaaaaaaaaaa Eeeeleek....
a šta da radim
Uzela sam i neki cd gde je on pisao imena filmova, to ću da zaplenim.
Naravno, on nikada ne sme da zna čime se ja bavim, jer će pomisliti da sam ludak veći nego što je i mislio (a prilično je to pomislio).
Možda je bolje da mislim o tome kako on voli alhemičara i kursadžije...
To će me odbiti.
a sad me još i svi izbegavaju :P
Ma jok
Maloletna bolje ne pricaj sta jos voli :P :)
To sam ti već rekla. Rebelde!
rekla sam njima :) Meni jesi :P...a mozda je bio sa tobom da bi upoznao tvog najboljeg druga? :)
Nek mu Sale skuva nešto, ima brzo da odapne lololo
loloololo daj bre snizavas mi reputaciju KUVAR JEBAC GLAVNI LAJKER...
Mislite da neće da priča sa mnom, jer je jedna od poslednjih stvari koje sam mu rekla bilo: "Svi su bili u pravu, ja nisam za takve kao ti!" ?