Moram nekom da se izjadam :((

1. Pazi...STA TE BOLI COSE... :) ako je on los decko i ako te je na neki gay i pickarski nacin ostavio sta te briga za njega :) mozda ste bili jos malo pa godinu dana....Ali...nzm sta vise da kenjam :p lololo

2. Daj joj neki recept, ribe vole ako im kuvaš i tako ta gej sranja lololo

3. Alo bre kuvanje nije gej!

4. To mu reci Sale. Nema on pojma, ne zna ni jaje da isprži a kamoli da drma šerpu sa kokicama i iseče paradajz na tanke kolutove. Eleku, bruko jedna, Sale zna kako se dolazi do ženskog srca. Mene je moj muž tako osvojio. Respect za sve muškarce koji znaju da kuvaju.

5. Hvala vucice :D
    Ne znas kako je jebeno prelep osecaj kad nesto sam spremis i kad ti ljudi hvale to...

6. жешће сам загрејана за једног типа, а не бих смела..бедак.

7. Verovatno je oženjen. :)

8. Verovatno je oženjen. :)

Ili je pop !

Što se tiče mog problema moja životna želja je da navatam stariju gospođu od 30 - 45 ljeta da nije udata, ali nikako Bog da me pogleda :/ .

9. I'cepo sam se s tupim brijacem...Jebote izglda mi lice ko da sam kroz ruzu nabijao glavu...

10. nesto sam bas depresivna ovih dana, najljepse se osjecam kad lezim sama u mraku i slusam neke jadne soul balade, boli me glava stalno, ne jede mi se slatko (sto je najcudnije od svega jer zivim na slatkom)
    ne znam sta mi je jer ja nisam takva inace, uvijek sam nasmijana i vedra.... koji mi je bem li ga.... sve se nadam da cu malo da zivnem kad rok ispitni prodje

11. eklips ae na konkviztador

12. pa na konkviztadoru sam :)))

13. Zaljubljen sam u tu devojku (Anomalija se zove). Bili smo zajedno šest godina...Planirali smo da živimo zajedno, dao sam joj i ključeve od peglice...mogli smo da budemo srećni, ali prokleta sudbina, bezobzirna i surova, opet se isprečila....

Jednog jutra je došla, uplakana. Stavio sam je na krevet i surduknuli smo po jednu rčovaču, a onda sam joj dao ratluka od slave. Posle pola sata, kad se smirila, počela je sa govorom koji je uništavao moje snove silno i oštro, kao đus vodka maloletnicu.

"Slušaj", rekla je. "Imam nešto da ti kažem". Tišina u pauzama je kao užareno koplje prodirala u moj čeoni režanj. "Ja...Postoji nešto što ne znaš o meni".

"Ja odlazim", pošaptala je jedva čujno.

"A šta je sa mnom?", viknuo sam besno. Šta je sa svim onim danima kad smo zajedno jeli truo nar i terali priplodne neraste?" "Zašto", pitao sam, "zašto odlaziš?".

Nisam više mogao da podnesem napetost. Pukao sam i uzviknuo "ANOMALIJA, MI KORASON! NIJE MI BITNO ŠTA JE BILO PRE! JA TE VOLIM! Tvoja prošlost me ne zanima, postoji samo sadašnje vreme i ja i ti u vremenu tom".

I onda, onda je rekla nešto što je ceo svet kakav sam znao poput cunamija raznelo i iz temelja istavilo i obrnulo. "Ja...Ja sam potomak Atile Hunskog. I ne brijem rč". Ostao sam skamenjen. Svaki atom mog tela sledio se u čudnoj, dotad neviđenoj panici. U meni su buknuli parališući plamenovi koji su me pekli dok od mene nije ostala samo ljuštura. Zaćutao sam.

Izašla je na moja vrata jutros, i od tada više nisam isti. Ne znam da li sam mogao nešto da učinim, ali...jednostavno...više je nisam gledao istim očima...Otkako se vratila iz Kambodže...To više nije bila devojka koju sam zavoleo...

14. Autore, ako ikad napišeš knjigu, javi da je kupim u pretplati...

15. Važi, Bruse...Sad, kad sam ponovo sam i Anomalije u mom srcu više nema(opercija je prošla dobro), možda svoje gorko iskustvo pretočim u pisanu reč...

16. Хвала комшиници што је родила ћеру пре 18. година па сада читав комшилук части умилним песмама.

17. Хвала комшиници што је родила ћеру пре 18. година па сада читав комшилук части умилним песмама.

http://vukajlija.com/pustac-narodnjaka ?

18. Уради као на реклами, понеси пар пива и упадни на зезање.

19. Пуштачи, врсни.
    Нема потребе, могу и овде да циркам пиво, савршено се чује.

Ево, у њено здравље!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.