Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nađite sobu, šta se ovde džapate!
ajao, dražesni ste mi. :D
Ja ću da upišem književost ili filozofiju ili psihologiju...
Ja kao svaki crnogorac ili crnogorka idem u Beograd na fakultet.:D
EDIT:Tradicionalno.
Električar ima pravo. Prava rečenica !
A Vučice maloletna je ona za te stvari, previše romantično i retro za nju.
Kake bre bombonjere, mazni karavan od komšije i vozi u Zvezdarsku šumu.
Šta da kažem...
Aduje me imam 17 santimetara sprovodnog kabla od džeka slušalica do mikrofona !
Ovo je neka šifra.
Lolololo glavić mi je ko zvonce na biciklu!
Ja sam se sad zbunila.
Samo klimaj glavom.
BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH
Ovo više nije muvanje, ovo je grupna fatačina. Pa nije to za jahanje, ovaj jadanje, nego za pohvalu. Mijenjajte temu.
Evo ja ću da se vratim na temu.
Strašno mi je vruće,a ne znam kako da se rashladim.U Nikšić ima preko 35 stepeni.
Mnogo si pervezan električar.
A jbga, neko i to mora.
E i Mil'ca je bila iz Nikšića pa je trajno banovaše.
Trajno? Zaštooo?
I mene će,znači?:) Piše kao razlog da nije doprinijela sajtu i da vrijeđa.
Kako nije doprinjela sajtu? Naravno da jeste. Glupi modovi su je uklonili trajno. UA!