Moram nekom da se izjadam :((

1. pa ima ta kutija valjda 4 komada :P neam pojma možda ima 3 nisam još otvarao

2. Дошао сам кући у пола 4 јутрос, након пропешачених 10 километара за цело вече, појео сам 2 препуна тањира пасуља који је стајао цео дан, и имао триперозне снове који наликују мешавини визија Хијеронимуса Боша и Х. Р. Гигера. И стомак ме зајебава цео дан.

3. mora da je od pešačenja...

4. Још сам попио подоста пива и попушио две и по пакле цигара. Јел и то неки фактор? :)

5. Idi seri, nemoj da kukaš.

6. Kad jebem ne dajem ispite, kad dajem ispite ne jebem. Nikako da ukomponujem ove dve stvari, inace u junskom roku sam dao pet ispita i pao jedan, poslednji, sta mislite sto... Muke zive!

7. Roditelji pokusavaju da me oteraju u ludnicu, i to svesno.

8. Čekaj da zaspu i sikiru u ruke.

9. То Шалабе!

10. Pa da, umesto u ludnicu, idem u zatvor?
    Neka, ludnica mi se cini kao bolja opcija..

11. U zatvoru je zajebano ako ti ispadne sapun.

U ludnici ne gledaju na te formalnosti.

Da li i sada misliš da je bolje, decxko?!

12. U zatvoru je zajebano ako ti ispadne sapun.

Zavisi. Ima onih što sapun namerno bacaju.

13. Ne volim formalnosti, pa mi ludnica deluje bolje.

A zensko sam, ne bi taj sapun trebao da me brine. Valjda ima neki samo zemski, unisex zatvor.

14. Лол, мислиш да жене не.... хахххахаха

15. Slabije mislim. Nadam se.

16. Joj, kad ti čuvarka zaprangija pendrek, neće više ispadati.

17. prejedoh se nekom ljutenicom...belog luka unutra ko pleve. aj što mi želudac kida to ću da izdržim, nego ima veći problem.

podrignem i celu sobu ukadim, pa ne mogu da dišem.
    a progutam podrig ono još gore...ne znam šta da radim.
    i da...da li se progutani podrig pretvara u prdež?

18. i da...da li se progutani podrig pretvara u prdež?

Apsoluta mente si.

19. Što sam fino prošla pored njegove zgrade večeras. Baš lepa zgrada. Lep neki prozor. Pitam se da li je kod kuće ili nije(verovatno ne), ali gledala sam u taj prozor poprilično dugo, tako da se može računati da sam bila blizu. Malo je falilo da se popnem gore...ali sigurna sam da nije tu.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.