Moram nekom da se izjadam :((

1. a da otvoriš temu za razumevanje aurore, šljiviću?
    onako, da nas želja za carom mine...

2. Šljiviću a da prošetaš kroz šljivike i livade, a?
    Možda sretneš Draganu usput. Pa ti da autogram, jebote!
    Šta misliš?

3. Imam jednu dilemu... Treniro sam rukomet 8 godina, posvađo se s pola tima i batalio pre 4 meseca... Sad me zove trener da s vratim za prvi tim, a ne znam kaj da delam... I olenjio sam se, nisam ništa radio 5 meseci, nabaso sam par kila, mada bi to sredio brzo valjdar....

Aurora, s bila ta gledaš tekmu? lololo
    Ja gledo sa ćalom, on kaže da nisu hteli da se cimaju mnogo, štedeli se za četvrtak. Ja mu verujem...

4. Murinjo... Bog ti čuo ćalca.
    Vrati se da igraš, moj drug jedan je isto batalio a bio, pa ne znam da li bih ga mogla nazvati profesionalcem ako je igrao u Mađarskoj za platu od pet milja evra za pola godine, otprilike. I eno ga opet trenira i opet će u Mađarsku :)
    Nije trenirao dobrih desetak meseci, samo pio i zajebavao se.

5. Moj ćale se loži i stalno ima neke teorije, nikad nijedna nije tačna...
    A za kuromet ću da vidim, sutra mora da idem na razgovor, nekad bejah dobar, al 5 meseci samo se šprdam za kompom i blejim napolju, tako da... videću. Al verovatno neću da nastavim, imam poNOS. :p

6. aurora072

Šljiviću a da prošetaš kroz šljivike i livade, a?
    Možda sretneš Draganu usput. Pa ti da autogram, jebote!
    Šta misliš?

Mojne se ljutiš, nisam mogao da odolim. :)) Kul si mi ti skroz.

7. Presekli biciklističku stazu na Adi, ogradili onim policijskim trakama, panduri se parkirali, a neki mučenici pokušavaju da iskopaju Dražu...opet.

8. zasitio se i sajta i ljudi i razmiljam od jednoj dobroj pauzi...

9. Svi ste vi jadni i bedni, al' ja nisam tu za Bir Fest.

10. Obrisali su mi relativno inteligentnu defku. Ne toliko inteligentnu, koliko utemeljenu na onom što zovemo opštim obrazovanjem. Al zato mi govna sa kondomima i vaškama lajkuju. I onda se pitaš zašto pišeš glupe defke...

I forum smorio.

11. Опет сам плакао данас, сетивши се нашег Председника у заточеништву...Сад слушам све песме о Шешељу и опет ми се плаче....

12. malopre mi riknuli zvučnici za komp od 500 dinara,jbte...tuga i tišina...

13. dobila sma korpu i jako sam tuzna

14. Uzmi tu korpu i nabi je u bulju pošaljiocu ;)

15. hahahaha Putine necu tako, strpicu se malo pa cu i ja njemu dati tu istu korpu :))

16. Радим неки послић на компу већ једно петнаестак дана и принуђен сам да седим у кући. Постајем асоцијалан и нервозан много.

17. Изгубио сам наочаре које имам шест година. Црко бих сад.

18. Kada sam preskakao skolsku ogradu da bih igrao basket, sjebao sam medjunožje.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.