Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Aj ja ću. Ali ako planiraš da me isprebijaš na smrt. Malo sam poveći, pa ćeš taman skroz da iskališ taj bes. Taman dobro dođe jer mi se smučio ovaj ćivot.
AHHAHAHHAHA Debeli, zapravo si me oraspoložio malo! :D
Blake, ne brini, nema šanse da te prebijem na smrt, pošto sam 167 visoka daj bože da mogu da te dohvatim. :D E smučio se mnogima, al se mi još nismo smučili njemu izgleda, jebeš ga.
Нађи си роба да се иживљаваш, биће ти лакше.
Нађи си роба да се иживљаваш, биће ти лакше.
nabavila sam roba i osećam se preporodjeno,predlažem svima,super je,e!
Kul, ono prvo ga prebiješ pa mu daš ono perje i kažeš: Hladi robe dok ti se ne iščaši ruka, a kad se iščaši sam da je namestiš dok pevaš Oro Jelene Tomašević. Skroz bismo mogli da otvorimo temu-šta biste radili svome robu?
Ја би да будем издоминиран у том фазону...
U procesu sam spremanja tri ispita za januarski rok...
Daj robu neka ih spremi umesto tebe.
ja se ne zezam,imati roba je prejaka stvar.
Данас кренем на озбиљнију туру бајсем. Има месец и по како нисам прешао преко 30 километара одједном. И сад, деген, незагрејан кренем да се борим с првом узбрдицом у крају, једно километар 10% успона. Попнем се, и одједном крене да ми се манта, да се тетурам, оћу да повратим, седнем ту на степениште, па легнем, а свестан као да сам пијан. И тако једно пет минута. Нек ме јебе мандинго у пркно ако опет кренем ко сивоња незагрејан.
Nemam roba. :(
JEee čoveče, pa iznajmi, ili pozajmi Srninog.
Još ako spremaš rimsko, pa da u praksi pokažeš kako se eksploatiše rob i kada se povređuje njegovo pravo...
Spremam rimsko, između ostalog.
Studenti nemaju pare, kako diznajmim, a Srna verovatno neća da ustupi svog.
Štakojkurac, kakvo iznajmljivanje roba, TO JE ROB! Samo ga uzmeš i ćao. Odeš tamo gde se ta čudesa uzimaju (pitaj Srnu đe je nabavila svog, meščini da je uzela u onom seknd-hendu u Bulevaru) i eto.
Kuća pod hipoteku, brata ili sestru u belo roblje, koga manje voliš, kevin bubreg i ćaletovo plućno krilo Albancima da se proda, jedeš 'leba i piješ vode mesec dana i eto.
Jebiga rob se nabavlja u procesu mancipacije u prisustvu pet svedoka i libripensa (to je merač za vas neupučene) u procesu koji se zove par aes librepans, i to još na forumu. Tako da ne mereš samo duzmeš.
Polažem. lolololo
Pa to je malo bilo pre više od 2600 godina, pa ti vidi. Svašta se promenilo od tad. Tad su robovi bar imali status stvari, danas nemaju ni to. Ne zove li se proces per aes et libram ili ja loše pamtim? :D A ne, to onaj baja izgovara valjda. :D Da da, kako ga kupuješ, kupujem ga ovim bakrom i vagom. Eeee ćivote...
Polažem. lolololo
Beži bre štreberu. Iš iš! :)))
Zove se, rek'o bih, mrzi me knjigu dotvaram.
Ipak padam. :)