Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
cim se zensko pozali na glavobolju ili nervozu odma se misli da joj treba kurca, to jeste tako u 90% slucajeva ali nije uvek
Lagano, Bohorlijo, LA GA NO
aj ne seri bohor
Nauči nas, labavi, još se čistim od gnjilih krušaka
I labavi ume sa zabavi xd
sta je to neka polna bolset, vidim da to pominjes kao da si oguglao na te stvari.moras da naucis kako se stavlja kondom
Vrh pička S Tamarom u akcij a sirota jebemu dan i muku
Nije vrh al ima nesto
Glavni zabavljač po staračkim domovima
http://i.imgur.com/ugfNLDz.png
Nauči me, oralnom tehnikom
ne znam ko je veći jad u ovoj raspravi, ovaj labokv kojeg su odavno svi provalili da je govno trolersko ili ovi koji misle da mu je ovo slika odistinski
Boh, brt, za koji kurac u poslednjih tipa šest meseci imaš nepopravljivu potrebu da sve prokomentarišeš. Kao ono, ko ti podmeće gluten brt, bio si kul lik, ozbiljno te pitam.
i ovo reklamiranje nelol 2018 klasični
Držimo se teme, molim
Šta je Pani, ni koze više neće da pričaju sa tobom, pa se ponovo kurobecaš ovde?
a što je tema?
sas će da uleti moderator i pobanuje nas zbog spema. neka, zaslužili smo.
I ne dirajte Lavaboa, Labo prejaka glava.
Reme može mi se
Odlična ti ova prozivka paninara za koze ha ha ha bravo kralju
Reme, verovatno se informišeš na Pinku/u Informeru o Labavom