Moram nekom da se izjadam :((

1. Enerdzi, ne kaki, vi's da je mislio u prenesenom smislu :D
    Al', veruj, snajke.. Na teb' misli ;)
    A i da se ne lazemo dobra si riba, sto jes' jes'.

2. A i da se ne lazemo dobra si riba, sto jes' jes'

Hvala, ali pazi sa komplimentima, šuška se po sajtu da sam bi. ;)))

3. šuška se po sajtu da sam bi.

:))) BI i Christine! :)

4. Niko da me pita šta će ovaj kamin ovde?

5. Šta će ovaj kamin ovde? ;))

6. Za ukras, ne ložim ga zimi jer lete varnice pa mi gori parket i tepih

zezam se, metio sam ga da se duvam :P

Da vidite kad se slikam pored kola jooooj

7. Brate licis na Mikija iz Kupinova...

8. Ja i on dođemo neka svojta

9. Enerdzi.. 'tela bi' i ja.. :P

10. E dobro izjadao sam se , malo sam se duvao sa kaminom sad odok da ne spamujem

11. Slabo vi kukate ovde. Ajoooooj, imam još jedan ispitni rok. Nisam se napio duugo.

12. Da pokukam malo: mamurna sam, glčava me boli, a popila sam noćas samo četri piva (stvarno četri, ne kao inače). Izgleda me stigle godine.
    Nude mi se danas i dečko i devojka, a ja ni za kurac nisam. Ni ovog što već imam ne bih uspela dispoštujem. ;)

13. Pao sam sa motora i podletela mi noga pod motor, naprsla mi je kost i moram da nosim ovaj šugavi zavoj 3 nedelje

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/263868_2150116034570_1296426456_32586046_2907861_n.jpg

14. Ocajnicki mi trebaju: struja, topla voda (iz bojlera, ne ugrejana na smederevcu), neznos', pivo, paznja.. I zavrsen prijemni.
    :puca po savovima:

15. Napravim 2 postera za fejsovce i imaju isto glasova kao i oni oko kojih se zapravo trudim... U_U

16. nemam ljudi srece u fudbalu...a onu drugu ekipu sere nevidjeno...

17. Uzmi Real, boli te kurac.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.