Moram nekom da se izjadam :((

1. Milos-88
    Sta li rade ovi iz ldp kad ti iz dveri to radis :)

ahahhahahahahahahaha id u kurac,

@ajax
    Ma dobro izgleda, ima sisetinu samo takvu,al ne zna da se jebe.. Ko da ima 13 a ne 16..

@valdemar
    Jbg brate, ja ateista, bukvalno mi se jebe za ta hriscanska nacela :)

2. joj, kad smo već tu
    moram nešto i ja da ka'em
    sve komšije misle da smo moja drugarica (koja živi u istoj kući k'o i ja, samo u drugom ulazu) i ja u vezi D:

3. sve komšije misle da smo moja drugarica (koja živi u istoj kući k'o i ja, samo u drugom ulazu) i ja u vezi D:

Što ih ne razuverite insceniranim bučnim raskidom koji će čuti cela zgrada?

4. Видро, следећи пут кад дођем у НС водим те на пиће...да разбијемо комшијама заблуде.

5. sve komšije misle da smo moja drugarica (koja živi u istoj kući k'o i ja, samo u drugom ulazu) i ja u vezi D:

To smo i mi mislili za jednu našu komšinicu i ispostavilo se da smo dobro mislili :)

6. Vidro, koliko imas godina, xexe ?

7. Što ih ne razuverite insceniranim bučnim raskidom koji će čuti cela zgrada?

maloprije sam joj jako lupala na vrata, a ona to mrzi, i nije htjela da otvori
    ja sam lupala i drala se "volim te", a ona izlazi, prodera se "bježi odavdje kučko, idi onoj drugoj drolji", i onda sam ja vrištala "neeeeeeeeeeeeeeee, znaš da samo tebe volim, otvori mi molim te, ona mi ništa nije značila", čisto da damo komšijama povoda :D

edit: gazimudane, 21, porke?

8. Уууу, матора си. Отказујем позив.

9. Vidro, jel se ti sećaš bombardovanja?

10. hehe, ajm from boznija

11. Pa i nas su '95. godine bombardovali.

12. tam đe sam ja živjela nisu padale boNbe

13. Onda nisi ni živla.

14. Што ми је већа плата и што више зарађујем, то раније у току месеца остајем без пара..нема логике уопште.

15. Oće to ko ima platu.
    Ja nemam platu, samim tim ni para. I nikada ne ostajem bez njih.

16. Gazimudo, daj njen link od fejsa u pvt...
    kod mene je to jos legalno lolo
    ali kako god da bude posle tvog kurca trava vise ne raste lololo

17. Danas sam dežuran u školi, znači potrčko ceo dan...

18. Svi ćete vi u zatvor kaCe vrati Vojvoda...

19. ne kaem ja da je to za mene još uvek legalno lolo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.