Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ма шта ја једем говна...
i tako...kiša i dalje smara
Pa vi ste gori od kiše....
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bivši neće da viđa dete, ona plače neutešno, ja ga onda zovem a on me napuši što ga uznemiravam, jer, pobogu, ja sam htela razvod, neka mi sad. A ona je tako slatka i umiljata, ne mogu da shvatim da neće da je vidi makar na sat vremena. Sad i ja plačem.
kupi motocikl
е тако цкаву, покажи овим плачипичкама чему служи тема
банујте видру јер спемује
пуши курац, марко
још тражи чоколаду
аааааа па знам ко може да ми да адресу
hahahahahahaha
PREKINI DA MI PRIJETIŠ STOKO :(
шта радим?
neka, neka.
послаћу ти пуну бомбоњеру жохара
http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekome-da-se-izjadam?strana=1468#post_2610424
нећу
bacje,pvt
pa di si ravo zeljna paznje?
porodica mi je retardirana
(doduše, ipak ih volim)
Neće jebeni zamrzivač da se otopi, jebo ga otac, 6 puta sam mijenjao posude sa vrelom vodom i ne miče ništa.
Na kraju uzmem i olupam nožem dio leda ali ostao onaj najtvrđi oko cijevi i ne odustaje.
Zalivam ga vrelom vodom al jok.
Nevjerovatno jbt.