Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Klasičan prestonički neradnik.
Imam lek 100% efikasan i 100% nečural. Stiže mi kupina da se bere, od 4 ujutru do pola 12, ima da spavaš ko janje, i nećeš biti pospana kasnije. Ako si zainteresovana, inboks. kisss :*
Ili ako nije, ne daj Bože, meteoropatija. To je još gore.
Неко ми у селу преко ноћи обрао кајсију. Уторак увече било, а четвртак ујутро нестале. Нема их ни на земљи и на највишим гранама. Нека пизда омлатила и узела. Маму му јебем.
Ionako bi ti propale kad ih dva dana nisi obišao :)
Mene su ukrali kazan od rakije sa sela. Jebo ih bakar da ih jebo.
ma, jebo sve to, samo da ne lezite u bolnici kao ja
Šta ti je axele?
и ти у болници акселе?
jbg, neka alergija, sav sam bio osut. sad je nema ali sam na ispitivanju. kontam da je zbog prašine od žita, vršili smo žito u nedelju...
а боли те курац... ја имо операцију, ево лежим четврти дан
не боли ал се смарам, нема ни пички
a Jbt, šta s operiso
смањивали ми курац ://
Beži, ja sam dva puta imala alergiju na sintetiku, užas. :D Uvek imam zalihe nekih antihistaminika, za svaki slučaj.
Kace setim... Najgore je bilo kada sam imala infekciju zdravog uha, mesec i po dana, bila sam u stalnom strahu da ću totalno ogluveti.
A koji je stvarni razlog?
dobro je dok ima šta da se smanjuje
ma koji razlog, vidiš da troluje
Pijem neke antibiotike, pa ne mogu pivo :(
Kako fudbal da gledam bespivan :(((
jebeno je
ништа сморка
јеси се уплашила да су ми стварно смањили?
Uplašila sam se da si stvarno bio na operaciji.
ањњњњ