Moram nekom da se izjadam :((

1. Remac, jesi i ti gladan? :))

2. Remac nikad nije gladan.

3. Ova mlada dama iznad mene ne voli Saru Jovanović, a ja je volim. Saru Jovanović. Ja je volim, a ko zna ko je jebe. Ja ne.

4. Dobra je Sara, baš može da bude MTV zvjezda.

5. Nisam forget, jeo sam nekog pomfrita, nisam ga odavno jeo... :)

6. Joj, Stole, bar možeš lako da dođeš do nje, raspitaj se gde se snima emisija, uvuci se među navijače, posle je nađeš u bekstejdžu i gotovo, nije to neki problem :)

Haha, Remac, verujem ti :D

7. Dušmani mi zapalili kuću al ću opet doći u Smoluću....

8. Joj Forget kako je volim večeras, a nje nema. :(

9. Два дана не могу да избацим Хариса Џиновића из главе, тачније, рефрен Рано је за тугу, пустим је сваки пут кад постане критично и опет неће да се дислоцира из ганглије. Џиновићу, јебем те у качкет, пизда ти материна брката.

10. kontam da ces to bolje podneti nacirkan :)

11. Право да ти кажем, попио сам пар тамних никшићких што сам заштекао прекјуче на тераси, да не нађе ћале. Изгледа да је "пиво->Џиновић" нераскидива узрочно-последична веза.

12. moze i pivo,al kapiram da se to leci vinjakom najbolje...ili nekim drugim otrovom.

13. Да га јебем, мени је жеља да се ослободим Џиновића, не да ми се интензивније манифестује у лобањи. Одох да спавам.

14. "Barem jedno osjećanje u meni jača iz godine u godinu - čežnja da vidim ždralove. U ovo doba godine stojim na brdu i posmatram nebo. Danas nisu došli. Pojavile su se samo divlje guske. Guske bi bile divne kada ždralovi ne bi postojali."

15. Да га јебем, мени је жеља да се ослободим Џиновића, не да ми се интензивније манифестује у лобањи. Одох да спавам.

raaaanooo raano

16. Neko mi je ukro šifru od Stoleta i ako izadjem ne mogu se više nikad ulogovati. Zbogom internet prijatelji.

17. Drogirana Veverica došo kod mene i oće da sluša Elitne Odrede. Zbog Mie!

Edit: Jebli ga EO I MIA!

18. Drogirana Veverica došo kod mene i oće da sluša Elitne Odrede.

Oće da ti kaže da bi voleo da se jebete.
    http://www.hrsvijet.net/images2/politika_hr/i-j-k-l/ivo_sanader_namigivanje.jpg

19. U jbt, mora da je onaj emotivac, za razliku od onih agresivnih.