Joj, Stole, bar možeš lako da dođeš do nje, raspitaj se gde se snima emisija, uvuci se među navijače, posle je nađeš u bekstejdžu i gotovo, nije to neki problem :)
Два дана не могу да избацим Хариса Џиновића из главе, тачније, рефрен Рано је за тугу, пустим је сваки пут кад постане критично и опет неће да се дислоцира из ганглије. Џиновићу, јебем те у качкет, пизда ти материна брката.
Право да ти кажем, попио сам пар тамних никшићких што сам заштекао прекјуче на тераси, да не нађе ћале. Изгледа да је "пиво->Џиновић" нераскидива узрочно-последична веза.
"Barem jedno osjećanje u meni jača iz godine u godinu - čežnja da vidim ždralove. U ovo doba godine stojim na brdu i posmatram nebo. Danas nisu došli. Pojavile su se samo divlje guske. Guske bi bile divne kada ždralovi ne bi postojali."
Remac, jesi i ti gladan? :))
Remac nikad nije gladan.
Ova mlada dama iznad mene ne voli Saru Jovanović, a ja je volim. Saru Jovanović. Ja je volim, a ko zna ko je jebe. Ja ne.
Dobra je Sara, baš može da bude MTV zvjezda.
Nisam forget, jeo sam nekog pomfrita, nisam ga odavno jeo... :)
Joj, Stole, bar možeš lako da dođeš do nje, raspitaj se gde se snima emisija, uvuci se među navijače, posle je nađeš u bekstejdžu i gotovo, nije to neki problem :)
Haha, Remac, verujem ti :D
Dušmani mi zapalili kuću al ću opet doći u Smoluću....
Joj Forget kako je volim večeras, a nje nema. :(
Два дана не могу да избацим Хариса Џиновића из главе, тачније, рефрен Рано је за тугу, пустим је сваки пут кад постане критично и опет неће да се дислоцира из ганглије. Џиновићу, јебем те у качкет, пизда ти материна брката.
kontam da ces to bolje podneti nacirkan :)
Право да ти кажем, попио сам пар тамних никшићких што сам заштекао прекјуче на тераси, да не нађе ћале. Изгледа да је "пиво->Џиновић" нераскидива узрочно-последична веза.
moze i pivo,al kapiram da se to leci vinjakom najbolje...ili nekim drugim otrovom.
Да га јебем, мени је жеља да се ослободим Џиновића, не да ми се интензивније манифестује у лобањи. Одох да спавам.
"Barem jedno osjećanje u meni jača iz godine u godinu - čežnja da vidim ždralove. U ovo doba godine stojim na brdu i posmatram nebo. Danas nisu došli. Pojavile su se samo divlje guske. Guske bi bile divne kada ždralovi ne bi postojali."
raaaanooo raano
Е јебо и тебе џиновић
http://www.youtube.com/watch?v=utTUeBXKlq8
Neko mi je ukro šifru od Stoleta i ako izadjem ne mogu se više nikad ulogovati. Zbogom internet prijatelji.
Drogirana Veverica došo kod mene i oće da sluša Elitne Odrede. Zbog Mie!
Edit: Jebli ga EO I MIA!
Oće da ti kaže da bi voleo da se jebete.
http://www.hrsvijet.net/images2/politika_hr/i-j-k-l/ivo_sanader_namigivanje.jpg
U jbt, mora da je onaj emotivac, za razliku od onih agresivnih.