Moram nekom da se izjadam :((

1. Добро је брате, ја мислио да се јадаш јер не знаш шта ћеш да једеш.

2. taman je trebalo da imam praznu gajbu na nedelju dana, ali moji me sabotiraju
    znaju da sam bludnik :c

3. što je ker opasniji, to je kraći lanac :)

4. Vučica21
    što je ker opasniji, to je kraći lanac :)

Po toj logici, mi, koji smo fini dečkići, imamo duži... lanac?

5. nate, mi nismo vezani jer ne bežimo...

6. danas sam otišla u grad da jedem i završila sa 3 nove torbe
    i da, nisam jela
    žensko...

7. Добио сам тровање храном...и то од бурека...и то од кевиног бурека...ђе су коре савијане од стране кеве, месо мљевено од нашег насвија :(
    Јебем ли ти све :(

8. Па ти брате одсад једи бурек са сиром.

9. sad mu je još gore :)

10. А од оних куповних са самљевеним мачкама ми ништа не буде. Сунце ти јебем! :((

11. Ова горе лаже да није јела, послала ми поруку да је појела пљескавицу. Још једна небитна информација коју је поделила са мном...

12. hahahahahahaha
    joj sine
    to je bilo tipa 10 sati poslije toga
    mogla sam crć' za tih 10 sati :(

13. plak'o bi, znam. :p
    i umro!

14. Uvalili su mi OBA kompa, a i brat je dovukao svoj lap top u kujnu do moje sobe. Iako je moj deo izolovoan od ostatka kuće, SVI vise ovamo jer su im tu jebeni kompovi. Mama ne može da igra karte jebene na onom kompu koji nije prikačen na net, nego mi stalno dolazi u sred ove serije koju sam planirala da završim do ponedeljka, i onda mi na sve klikne iks, i moram ispočetka da lodiram.... Ne mogu ni ljudski da spavam, do četiri ujutru je neko tu za đinternetom ili ćale piše neke njegove radove iz matematike........... A baš sam zato odabrala ovu sobu, jer je bila izolovana, a oni prebacili sve kompove u moju kujnu! Najgore što su mi vrata ona banatska sa staklima, pa se sve u mojoj sobi, a ne mogu da nađem onaj čaršav da koliko toliko pokrijem svetlo.

A nema nikog od mojih, svi u Novom Sadu ili okolnim selima, nemam sa kim izać' kako treba, hahahahaha. :)

15. Умро бих, можда од смеха.

16. Nisam vežbala dve i po nedelje zbog gripa. I večeras odem. I razdupila sam se od vežbe. I posle pojedem tri parčeta pice. Kacam ždera.

17. E, ja nisam vežbao godinama...i pojeo sam danas kebab, pa palačinke, pa neki sendvič sa pršutom i sada se spremam da malo grickam neki sir i tako....

A da vežbam neću, da mi se ne uzburička sve to po stomaku, nisam lud...

18. I ja nisam vezbo iz istih razloga, a u nedelju imam opsezna testiranja u bazenu, plivanje 400m za neko vreme, pa petnaest minuta u mestu plus deset bez ruku, pa onda pod opremom 800m, i sada mi ovako kilavom i jos uvek slinavom sve to izgleda kao mrka kapa, a jos mi nije skroz dobro. Jedina nada mi je da cu da se iznerviram kao Wolverine i da sve to pokidam, a mozda se i udavim. A ako to lepo zavrsim pojescu pecenog vola, i popiti omanju reku kisele vode...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.