Moram nekom da se izjadam :((

1. A jbg, Kurde:na muškarcu svi ti viškovi deluju simpatično i buckasto, dobroćudno i domaćinski. Na ženi izgleda kao da je obukla kožu tri broja veću, pa je u nju usput ubacila kilo- dve pudinga koji se talambasa na onim mestima gde ne treba.
    A ja neću da mi se išta talambasa. :)

2. Komšo, znači ti nas vadiš iz Lepenice u sredu? :D
    Ko te to zajebava za plivanje, za koji ti, da izvineš, andrak treba?

3. Ma jedem govna... Hocu da pored slavne Kustoove nase Pravoslavne CMAS federacije uzmem i zvanje u zlocinacko agresorskoj NATO, judeomasonskoj PADI federaciji, a lepo mi moj brat Zoki kaze da nije to za nas seljake... Ronjenje je u pitanju komso, ja i izmedju ostalog stvarno vadim kad se neko udavi dalekobilo...

4. Ja nisam već šest dana vežbala, a konačno sam krenula uredno, čak mi je pomoglo, lakše sam učila dok sam spremala ispite, pa me sada jako grize savest. Zato sam uzela malo slanine da je umirim. Šta da radim kada ova banatska sto put abolja nego one beogradske.

Умро бих, можда од смеха.

:P

5. Маји сам реко, превише сам лењ да цитирам коментар.

6. Ja sam bila toliko lenja, za letnji raspust sam oslabila pet kila jer me je mrzelo da ustajem iz kreveta da bih jela, a nije bilo nikoga da mi doda da jedem, pa sam ležala gladna.
    Ma, sad sam čula tri puta gore vesti... Ni dobra slanina ne može da ih ublaži... Hoće da nam ruše ulicu (koja je bila jedna od najlepših i najmirnijih u gradu) da bi napravili širok put za autobuse. Sada pišu komšije peticiju pa skupljaju potpise i brojeve ličnih i to... To bi bilo užas, znam nekoliko ulica kroz koje prolaze busevi, buka, oscilacije, kuće napukle... Jebem im mater, došli smo ovde, ruke su nam otpale od rada pre dve godine da bi živeli u miru i sad tako...

7. Ronjenje je u pitanju komso, ja i izmedju ostalog stvarno vadim kad se neko udavi dalekobilo...

Ааааа леба ти. Боље да нисам ни питао.

8. Да јебем матер у пичку дроњаву распалу и компјутеру и флеш плејеру и јутјубу који је сваких 5 дана ''currently unavailable'' упркос томе што му редовно обнављам и апдејтујем флеш плејер. Само седим, чекам и стрепим кад ће да ме прекине у пола гледања или слушања нечега.

Није компјутер за мене, неће ме па ме неће, одо ја ушуму.

9. Svi kukaju kako ne treniraju, ja kukam jer treniram 3 puta dnevno.... Aukurac.

10. Jes da sam sad mašina al' brate ubi u mozak.

11. Др Јанковић
    Да јебем матер у пичку дроњаву распалу и компјутеру и флеш плејеру и
    јутјубу који је сваких 5 дана ''currently unavailable'' упркос томе што му
    редовно обнављам и апдејтујем флеш плејер. Само седим, чекам и стрепим
    кад ће да ме прекине у пола гледања или слушања нечега.
    Није компјутер за мене, неће ме па ме неће, одо ја ушуму.

Ja to govno nisam apdejtovo 6 meseci i radi super. :D

12. Skočimiš
    Svi kukaju kako ne treniraju, ja kukam jer treniram 3 puta dnevno.... Aukurac.

3 пута дневно?
    Какви су ти то тренинзи?

13. Jes da sam sad mašina al' brate ubi u mozak

Nek si skroman.

14. Insanity sam doćerao do drugog dana recovery sedmice. Piči se pravo, svaki dan :D

Ujutru 'Insanity', 17h treninzi tegovima (nešto tipa krosfit), 20h redovan trening (ju-jitsa).

IIIIIIDEMOOOO!
    Dominacija.

15. Nek si ti nama ziv i zdrav. :D

16. Nek si skroman.

Ko ne vjeruje - neka isproba, nikada ne pričam u prazno :D

17. YeahBatch
    Маји сам реко, превише сам лењ да цитирам коментар.

Pičko lažljiva :)

18. Skočko, okači ovde ili na teretana temi plan ishrane, ako te ne mrzi.

19. Opa, proviron rešio da se zategne. Jbg, ja još mršav, samo 0,99 tovara.
    Mada, virnuo bih u taj plan, ako miš dadne. :)))

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.