Moram nekom da se izjadam :((

1. Ženim se u subotu. Razmišljam da li da se ubijem pre toga.

2. Што да не? Један је живот.

3. Убиј се прво од алкохола, а онда и стварно ако алкохол не помогне.

4. U četvrtak ću pitati kasirku iz Maksija da polno opšti sa mnom. Moraće da pristane kad joj izrecitujem stihove našeg poznatog pesnika Saše Matića:

O, o, o, o
    tvoja lepota boli,
    o, o, o, o
    hajde leči me

O, o, o, o
    još noćas slobodan sam,
    o, o, o, o
    sutra ženim se.

5. Za jedan poen nismo prosli u polufinale.
    Pu majku mu.

6. Ајој како сам најебо. Пијан сам пао са столице и сјебо леђа. Цело вече седим на некој расклиманој столици, разјебана само тако, раставља се и трудим се да се не наслањам иначе ће да се распадне. И нако пјан дођем у неки положај кад се цело говно распало и некако сам на неки део столице исекао леђа. Штрафта од петнестак сантима на леђима, пичи крв, поцепао нову мајицу. Отрезнио се од бола. Како ћу вечерас спавати не знам. Немам никакву газу ни фластер да залепим ово јебем ти живот.

7. Ајој како сам најебо. Пијан сам пао са столице и сјебо леђа. Цело вече седим на некој расклиманој столици, разјебана само тако, раставља се и трудим се да се не наслањам иначе ће да се распадне. И нако пјан дођем у неки положај кад се цело говно распало и некако сам на неки део столице исекао леђа. Штрафта од петнестак сантима на леђима, пичи крв, поцепао нову мајицу. Отрезнио се од бола. Како ћу вечерас спавати не знам. Немам никакву газу ни фластер да залепим ово јебем ти живот.

Ou, baš nezgodno što nemaš ništa da staviš, ne bih preporučila mazanje nečim, bar dok se ne stvori krasta. Pa zar si sam u kući, ima valjda nekoga tu da ti pomogne?

8. Ма ко да помогне... Све неки неспособни мајмуни у кући. Јес да је газдарица лекар али је избегавам ионако, не бих ишао код ње ни за озбиљније.

9. Намазао сам са нешто мало ракије што нам остало од пијанчења, отрезнило ме за секунду.

10. Ма ко да помогне... Све неки неспособни мајмуни у кући.

Jao, bre, što mrzim kad to tako čujem da nemaju ljudi nikoga da pritekne u pomoć, pravi sam white mage-healer. Ja bih to ostavila da se formira krasta, a ako baš nikako ne ide (ako je dublja rana, onda će da traje, ako je plića brzo će to), onda namaži malo kreme, bolje gela, pretpostavljam da ti sam to ne možeš da dohvatiš? Nek ti neko namaže, valjda toliko može i majmun. lololo

11. Могу да дохватим, ставио сам крему чим сам дошао кући.

12. Боли, растура.

13. brale, pa ako je baš duboka posjekotina, možda ti ne bi škodilo koji konac... nek' te neko od tih jarana trzne do bolnice. Pijan si i zagrijan pa ti je i veće krvarenje.

14. Pa boli, kaci stavio rakije, a i svaka posekotina kida od bolova. Ništa kad te puno boli malo to pipkaj, pa će da se zamaskira bol. Nadam se da će da prođe brzo. Evo jedan neefikasan anestetik možda pomogne.

15. Није дубоко, кожу сам огулио на дужини од петнестак сантима.

16. То Сморка, сад ћу да упаднем код цимера и да кажем да ме пољуби у леђа, ваљда ме неће појурити да бије.

17. Ma idi bre u kurac ja reko iseko si se ozbiljno a ti poderao kožu, ćuti i trpi sad kad si pijano govedo. lolo

18. Od sad pazi na sta sedas.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.