Moram nekom da se izjadam :((

1. E, dobro je, ako nije duboko, mada te površinske rane mnogo jače bolu od dubinskih, jer se na površini kože nalazi više receptora (uključujući i one za bol), ali proći će i zarasti brzo, ne se sekiraš. Kad te jako zaboli, malo izmasiraj to, i biće ti lakše.

То Сморка, сад ћу да упаднем код цимера и да кажем да ме пољуби у леђа, ваљда ме неће појурити да бије.

Hahahahahhahahaha! Ma, ja ti to poslala, ali nema vajde da će pomoći, to je sve domen nadrilekarstva, ali eto... :)

2. raspizdi se negde prednjim delom,pa te nece boleti zadnji deo.nemos 2 bola reflektovati. ;)

3. Od sad pazi na sta sedas.

Ahahahahhahahahahahahhahahaha, tako je Mlatislave. Hahahahahhaha!

4. Дубока или не, ова рана јебе колко боли.

5. ili zgutaj nesto za bolove ili cekaj da se malo krasta uhvati.tome valjda potpomaze hidrociklin.

6. Ne mož mu ništa pomoć dok se krasta ne uhvati ima da te boli samo tako. Posle će biti laganica.

7. Да не испадне да сам плачипичка, не памтим да ме овако нешто болело. Мислим да је само уво кад сам био мали.

8. onda po tvom neka se moli bogu,jebes lekove.

9. Фала вам на саветима, добри људи, сутра чича раном зором пичи код Кате газдарице на превијање. :)

10. gazdarice,gazdarice na kaficu svrati,dodji svome podstanaru kiriju naplati. ;)

11. onda po tvom neka se moli bogu,jebes lekove.

Za površinsku ogrebotinu, da. :)

Да не испадне да сам плачипичка, не памтим да ме овако нешто болело. Мислим да је само уво кад сам био мали.

Jao, uvo mi ne spominji, kad sam imala upalu uveta, htela sam da se ubijem kao klinka, mnogo je dugo trajalo, a bolovi su bili katastrofalni, stalno sam se plašila da ću, pošto mi je bilo upaljeno ono uvo na koje čujem i to izgubiti i ostati gluva.

Фала вам на саветима, добри људи, сутра чича раном зором пичи код Кате газдарице на превијање. :)

MA, zarašće ti to do sutra, jak si ti. :) Evo ti cmok, mada sumnjam da će da pomogne. :)

12. beli luk.opste je poznato unas da to sve leci.

13. Није ми само јасно како сам успео да исцепам мајицу на том месту, а не џемпер који је био преко ње.

14. majica je neki dzidzi-midzi, vijetnamac lepio znak najkija,a dzemper je nasa domaca vuna.plele veste ruke starijih nam sugradjanki.i metak mu ne moze nista.kvalitet brate,kvalite...domace.

15. Али брате, како се исцепа ако је испод? И добро је што се није исцепао, пре неки дан сам пљунуо лепу пару.

16. Nosiš džemper preko majice? E, sad sam se razočarala, ja mislila da si i ti od onih što im nikad nije hladno kao ja. Ja sad u majici na kratke.

17. ne znam,verovatno postoji neka sila koja kaze da je to moguce.ima tih fora.svima se desavalo da se izgrebu preko duksa,farmerica,kosulje...a da odevnom predmetu ne bude nista.ne znam kako,al je moguce.

18. YeahBatch
    Ајој како сам најебо. Пијан сам пао са столице и сјебо леђа. Цело вече седим на некој расклиманој столици, разјебана само тако, раставља се и трудим се да се не наслањам иначе ће да се распадне. И нако пјан дођем у неки положај кад се цело говно распало и некако сам на неки део столице исекао леђа. Штрафта од петнестак сантима на леђима, пичи крв, поцепао нову мајицу. Отрезнио се од бола. Како ћу вечерас спавати не знам. Немам никакву газу ни фластер да залепим ово јебем ти живот.

За огреботине и посекотине је мед закон. Намажи то посекотину медом. Ако немаш газу или завој, узми чисту мајицу, преклопи двапут по дужини стави на леђа и завежи у чвор.

19. Spavaj na stomaku, ako možeš...

20. ne znam,verovatno postoji neka sila koja kaze da je to moguce.ima tih fora.svima se desavalo da se izgrebu preko duksa,farmerica,kosulje...a da odevnom predmetu ne bude nista.ne znam kako,al je moguce.

Jeste, dešava se, samo krojači znaju kako je to moguće
    http://www.liveleak.com/view?i=8fb_1327947534

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.