Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
uzmi da grickaš semenke, smanjiće ti nervozu a i zdrave su :)
ma gde bre...kad nesto pojedem samo mi se jos vise duvani
A kad već odeš po semenke, uzmi i cigare.
neam ni 10 dinara u dzepu...cale lego da spava,idem da mu zabodem koju
Ujedi se za jezik. Onda ćeš da misliš na bol u jeziku, a ne na cigare.
Moram, izvini, lupi minus, svejedno je :))
http://vukajlija.com/reakcije/67542
onda cu misliti na to kako bi mi prijala sad pljuga dok me boli zik...lolo...zabo caletu jednu
nat,taj rad :)
ružno vreme danas
Замисли.
Јебена упала ждријела. Друже, то ти је као да ти пет црнаца пуни уста курчевом џибром. Буквално. А тек антибиотици. То је још горе од овог првог. Дође ти да тражиш инекцију одмах.
Грло ми се толико упалило да размишљам да таблету набијем у гујсцу.
У ствари, не замишљај.
probiotici između antibiotika, provereno deluje
Pirinač da skuvaš, samo nemoj da preteraš sa konzumacijom, nećeš moći par dana u wc.
Ne, ne zanima me odakle ti ovo poređenje... uzmi med i pusti da ti se sliva niz grlo - dakle, ne da gutaš med nego da se sam sliva. Mnogo pomaže kod upale ždrela. E, to ja znam provereno :)
i ispiranje žalfijom
хехехе ждрело, како јака реч
Blokiram gomilu poljoprivrednih-rođo-baćo tipova iz rodnog kraja s Fejsbuka, i nemam neki alat da selektujem kotu rodne grude, ubacim radius od 20 kilometara i da to automatski poblokira nego sve moram ručno, u friends of friends pa ajmo redom. Što bi rekli Englezi - a daunting task.
Đesi Lukse mađijo!!!!! sve bi ja to dezfujbekiso!
Glavni, evo rvem se sa mojom opsesivno-kompulzivnom tendencijom da blokiram ~10ak 'iljada ljudi na Fejsu lolo
cirka lolo
Presudni momenat odluke je bio kad sam video čojeka od četers leta koji inače radi k'o traktorista u lokalnoj firmi kako je napisao profil ime Boky, ima kover sliku Elitnih Odreda i i prati Stefanu Malu Nafuranu. Nemam snage to da trpim više :D
Јадам се :Д мрзи ме да пишем лол