Moram nekom da se izjadam :((

1. uzmi da grickaš semenke, smanjiće ti nervozu a i zdrave su :)

2. ma gde bre...kad nesto pojedem samo mi se jos vise duvani

3. A kad već odeš po semenke, uzmi i cigare.

4. neam ni 10 dinara u dzepu...cale lego da spava,idem da mu zabodem koju

5. Ujedi se za jezik. Onda ćeš da misliš na bol u jeziku, a ne na cigare.

6. Moram, izvini, lupi minus, svejedno je :))
    http://vukajlija.com/reakcije/67542

7. onda cu misliti na to kako bi mi prijala sad pljuga dok me boli zik...lolo...zabo caletu jednu

8. Замисли.
    Јебена упала ждријела. Друже, то ти је као да ти пет црнаца пуни уста курчевом џибром. Буквално. А тек антибиотици. То је још горе од овог првог. Дође ти да тражиш инекцију одмах.
    Грло ми се толико упалило да размишљам да таблету набијем у гујсцу.
    У ствари, не замишљај.

9. probiotici između antibiotika, provereno deluje
    Pirinač da skuvaš, samo nemoj da preteraš sa konzumacijom, nećeš moći par dana u wc.

10. Друже, то ти је као да ти пет црнаца пуни уста курчевом џибром. Буквално.

Ne, ne zanima me odakle ti ovo poređenje... uzmi med i pusti da ti se sliva niz grlo - dakle, ne da gutaš med nego da se sam sliva. Mnogo pomaže kod upale ždrela. E, to ja znam provereno :)

11. i ispiranje žalfijom

12. хехехе ждрело, како јака реч

13. Blokiram gomilu poljoprivrednih-rođo-baćo tipova iz rodnog kraja s Fejsbuka, i nemam neki alat da selektujem kotu rodne grude, ubacim radius od 20 kilometara i da to automatski poblokira nego sve moram ručno, u friends of friends pa ajmo redom. Što bi rekli Englezi - a daunting task.

14. Đesi Lukse mađijo!!!!! sve bi ja to dezfujbekiso!

15. Glavni, evo rvem se sa mojom opsesivno-kompulzivnom tendencijom da blokiram ~10ak 'iljada ljudi na Fejsu lolo

16. Presudni momenat odluke je bio kad sam video čojeka od četers leta koji inače radi k'o traktorista u lokalnoj firmi kako je napisao profil ime Boky, ima kover sliku Elitnih Odreda i i prati Stefanu Malu Nafuranu. Nemam snage to da trpim više :D

17. Јадам се :Д мрзи ме да пишем лол

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.