Moram nekom da se izjadam :((

1. maloletni, ja stalno govorim - srećni su oni koji od malih nogu tačno znaju šta hoće da rade u životu, jer takvi su retki. svi mi ostali skontamo mnogo, mnogo kasnije... tako da ne treba da se sekiraš. ja sam u tvojim godinama želela milion stvari u isto vreme! posle se sve nekako iskristalisalo...

a što se tiče ćaleta, jbg, ćale ko ćale... brine za dete... a razumi ga što je negativan, pogledaj u kakvom usranom svetu živimo, kad je on bio tvojih godina sve je bilo bezbrižnije i verovatno je mislio kako ga čeka veliki i lep život, a sačekalo ga govno, pa sad brine što ne može sinu da priušti ovo ili ono, i brine da se ne razočaraš u život kao on... (malo sam ti generalizovala ćaleta, možda grešim...)

2. Ja sam mislila da znam šta ću sa životom, i imala sam sve isplanirano, ali naravno, nije tako ispalo. :)

@ Smorka, da ti nisu ostale od nekog švalera?

3. naravno da ti je lepo sada jer živiš na džepu roditelja, stari te samo pokušava navesti da se suočiš sa stvarnošću ma koliko ona ružna bila od nje nećeš pobjeći, a bolje ti je da taj susret dočekaš pripremljen.

4. jel iko od vas sa 17 godina znao šta će da radi sutra? znam šta ću da upišem, mogu i sve to, ali baš ceo život nemam isplaniran

Ja sam tačno znao i šta ću biti i čime ću se baviti i to je bilo zacrtano još od sedmog osnovne. Posle sam saznao da Srbija nema svemirski program i astronaute, kao i da gama radijacija u stvari ne može da te pretvori u Hulka.

Sad sam negde na pola - debeo kao Hulk sa glavom u oblacima.

5. Не бре, швалери остављају гаће. Јеси ти некад гледала филмове?

6. jel iko od vas sa 17 godina znao šta će da radi sutra?

Normalno da sam znao. Ujutru skuvam ćaletu kafu pa u radionicu da na strugu pravim beskonačni navoj M10.

I bilo mi lepo.

7. Sad sam negde na pola - debeo kao Hulk sa glavom u oblacima.

Bas je lepo kad covek ostvari svoje snove :)

8. jel iko od vas sa 17 godina znao šta će da radi sutra?

Ja sam duplo matoriji od toga, pa ni danas ne znam šta ću sutra.

9. Ja sam duplo matoriji od toga, pa ni danas ne znam šta ću sutra.

blago tebi.

10. Danas ja u javnom WC izlazim iz kabine i znaš kako pederi ostavljaju oglase tamo po vratima, e, al na ovim vratima pise nesto tipa dalibi guzio me bas ovako sastavljeno i jos nesto nejasno i ja stanem da vidim sta to još piše i gledam ja udubio se u oglase ko da kupujem opela suzu i pogledam pored a ono stoji lik i gleda me, čeka da se informišem pa da uđe u kabinu.

11. Јеси имао сумњиво анатомски тачну рупу на зиду кабине? лололо

12. Jest, cale razocaran. Ostalo mu 4 ispita za ambasadora, umesto da je zavrsio jebava se ovde. Moze da mi priusti dosta toga, mada iz mog ugla nisam nesto prohtevan, ako moze, moze, ako ne, jebiga..

Nem pojma, znam da zelim da zavrsim faks da se ne njokam kao on, imam odlican prosek I upisacu I bez njegovog nabijanja krivice.. Jebiga, imao sam operaciju kostane ciste pre mesec dana, to me izbacilo iz koloseka malo, imam ostecenje sluha jos od malena, pa opet pariram nekima kojima je najveci problem da li ce majka da im spremi rucak ili moraju da naruce.

I nisam klasicna lenjcuga vec mogu I zelim da radim, pa kad to sve vec zna, nek popusti malo jebote...

Bruce, jos malo truda I da se obojis u zeleno i tadaa :))

13. ja imam dvajes i cekam svaki dan sa kartonom na glavi u obliku astronautske kacige da me sporet iz 86 pretvori u hulka koristeci cernobil. Al realno to su mi bile zelje,mada je brus kobedio. A sada sam sam odje u kotoru ,sa kevom daleko,caletom u grobu,bratom kod keve, nadam se u bolje sjutra igram kladionicu,ucim i cekam dan kad cu da presudim sebi.

14. Јбт, колико си ме измрачио, идем себе да пољубим у огледалу зато што нисам ти.

15. Shekaa, da li ti je sad bar lakše?

16. kako me je lako rastužiti...

17. PIJEEEEEEEM DA JE ZABORAAAAVIIIIIIIM A ŽELJA SE VEĆA STVARAAAAAAA

Sad meni nije jasno, jel njemu želja prema njoj veća ili je prema piću?

Kontam da je veća želja za pićem.

18. A je l' pije na prazan stomak?

19. Napravih poster o jaretu... sad mi žao jareta...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.