Moram nekom da se izjadam :((

1. Da se teraju u peršun, i direktor i Ratel i banka i korisnici i knjigovostvo i poreska, objavljujem pauzu, bolje da me niko ne dira narednih 5 minuta!

2. Imam ozbiljne muke:
    1) Da li da se napijem kao govedo ili umereno?
    i
    2) Da li da pijem samo pivo, samo rakiju ili da betoniram?

3. Imam ozbiljne muke:
    1) Da li da se napijem kao govedo ili umereno?
    i

Ako hoćeš umereno onda samo pivo. Međutim, ako bi na određeno vreme da se pretvoriš u papkara (govedo) onda brate građevinski radovi (betoniraj).

4. Išao s Kinezom u kineski restoran. Nije im hrana loša, čak mi se i dopala. Sve ono, dobar je momak, ali maniri jela su: pa to ršće, mljašće, rokće, podriguje, ispada iz usta, pa vraća nazad, priča punih usta. Sve u svemu:
    http://gifs.gifbin.com/102011/1320171565_piglet_gets_tossed_by_mother.gif

5. Znači dobra hrana. A cene kakve su? Planiram da pojedem nešto iz njihove kuhinje pošto imaju jedan restoran blizu moje zgrade. I šta si jeo?

6. Hahahaha, čula sam da je to kod njih način izražavanja poštovanja prema dobroj hrani i kuvaru. Da ako to ne radiš vređaš kuvara/icu. :)

7. Drug Raja _-_
    Znači dobra hrana. A cene kakve su? Planiram da pojedem nešto iz njihove kuhinje pošto imaju jedan restoran blizu moje zgrade. I šta si jeo?

Da me ubiješ ne znam na srpskom reći, a ni na kineskom. On je govorio te njihove random reči "šong cang zing cung" dvadesetak sekundi kad je naručivao. :D

Da opišem:
    1. Neka mnogo zabiberena i ljuta supica, žućkasta, sa zeljem, i sa kockicama belog sira.
    2. Neki štapići (dimenzija kifle) od testa kao uštipak.
    3. Pečeno svinjsko meso isečeno u rezance, u sosu, sa nekim travama. Isto dobrano začinjeno.
    4. I naravno džej - pirinač.

8. 1) Da li da se napijem kao govedo ili umereno?
    i

Betoniraj, i kao govedo.

9. У праву је вучица, исто важи за јапан, ако не срчеш док једеш је исто као да срчеш код нас а и сркање служи да се при залогају узме више кисеоника, има бољи укус.

10. Koji blam danas u dgra, mor'o sam da tražim od neke devojke 20 (dvadeset, twenty, zwanzig) DINARA! Jebem ti ćivot da ti jebem. A da stvar bude još gora, imao sam i više nego dovoljno kinte gajbi ali, po starom dobrom običaju, nisam hteo da je nosim.

11. Razočaro si me, bolje broj da si joj tražio.

12. imao sam i više nego dovoljno kinte gajbi

O kojoj cifri tačno govorimo i gde je ta gajba?

13. Требао си да јој продаш своје тееелооуу!

14. Rejven lakše mi je jebeno,došla familija da me posjeti,legle pare na račun,ogrebo 50 evra i najveći plus našo curu.

15. Da me ubiješ ne znam na srpskom reći, a ni na kineskom. On je govorio te njihove random reči "šong cang zing cung" dvadesetak sekundi kad je naručivao. :D

Da opišem:
    1. Neka mnogo zabiberena i ljuta supica, žućkasta, sa zeljem, i sa kockicama belog sira.
    2. Neki štapići (dimenzija kifle) od testa kao uštipak.
    3. Pečeno svinjsko meso isečeno u rezance, u sosu, sa nekim travama. Isto dobrano začinjeno.
    4. I naravno džej - pirinač.

Ja ću da uđem nalupam neke reči i baš da vidim šta će mi doneti lolo

Volim ja začinjeno samo da nije mnogo skupo.

16. WC ŠOLJA NEĆE SAMA DA SE OČISTI!!

17. A, dajte brate ponovo dumre, ovo kad gledam, još mi gore nego u originalu... Kako je izubijan Optimus, rasplakala sam se...
    http://youtu.be/wyiTnPUP44w

18. Jebiga, Radijacijo, viša je to liga od mene. :)
    Lukšo, ma imam gajbi oko 2 soma trenutačno (što je jad i beda, ali meni i to zna da posluži dosta dugo), a gajba mi je na nekih sat vremena od centra grada, tako da ono...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.