Sutra se selim. Po jebenom snegu. I pre osam godina sam se selio u martu i tada je padao sneg. Ako ima dokonih vukajlijaša, mogu sutra da dođu na NBGD da mi dobacuju, da me zajebavaju i gađaju grudvama ili da pokvare lift da mi ugođaj bude potpun.
paaa, znam na školskom nivou
ja sam jedna od onih sirotica koje su krenule da uče ruski na faksu, a prije se zanimale engleskim i njemačkim
a za 2 godine učenja samo na faksu, bez ikakvog dodira sa govornicima i odlazaka tamo, možeš pičku materinu da naučiš :D
ЈА ИМАМ ПЕТ И ЧЕТИРИ ИЗ РУСКОГ У ОВОМ ПОЛУГОДИШТУ!
РАЗ АДИН ГОРЈЕЦ ПА ИМЕНИ ИВАН ДОЛЖЕН БИЛ ПРАИТИ ПА ДЈЕЛАМ В СОСЕДНИЕ СЕЛЕНИЈЕ. ДЈЕЛА БИЛА РАНОЈ ВЕСНОЈ И ПРАИТИ НЕ БИЛА ТАК ПРОСТА. БОЉШИЕ СНЕГИ ЗАВАЛИЛИ ВСЈЕ ТРАПИ И ОСТАЛАС ОДНА УСКАЈА СКОЛСКАЈА ТРАПА. ИВАН БИЛ СТАРИ ГАРЈЕЦ И ЊЕГА НЕ ПУГАЛИ СКОЛСКИ УСТУПИ ТАКИЕ МАЛЕНКИЕ...
Набубачио напамет текст :)
Povratak u duge gaće. Banjaluka 14.3.2013.
Povratak u duge gaće. Banjaluka 14.3.2013.
jebeni snijeg propadava
Druze pada on i to dobro
Sutra se selim. Po jebenom snegu. I pre osam godina sam se selio u martu i tada je padao sneg. Ako ima dokonih vukajlijaša, mogu sutra da dođu na NBGD da mi dobacuju, da me zajebavaju i gađaju grudvama ili da pokvare lift da mi ugođaj bude potpun.
Ako budeš selio i u subotu, zovi da se pomogne. Sutra ću zaglavim na poslu do 6.
Ja se iskreno nadam da ću u subotu da spavam do podneva u novom stanu, ali hvala :)
Drž se ti meni sutra, i da zoveš na useljenje, da popijemo ko ljudi.
E to može!
skinula sam jedan savršen ruski film i ne mogu da nađem engleski titl
nema, i bog :(
oplakaću
Ime filma?
утомленные солнцем 2
fazon je što ima milion titlova, al ne mogu da nađem za moju verziju
a mrzi me da se njakam u bs playeru i podešavam
Zavejao sneg :( Opet će na granama voćki biti samo lišće. :(
pošalji mi na pvt link ka torentu odakle si skinula
Зар ти не би требала да знаш руски?
paaa, znam na školskom nivou
ja sam jedna od onih sirotica koje su krenule da uče ruski na faksu, a prije se zanimale engleskim i njemačkim
a za 2 godine učenja samo na faksu, bez ikakvog dodira sa govornicima i odlazaka tamo, možeš pičku materinu da naučiš :D
Ja učila od petog osnovne ruski i bem mu sve, jezik polomiš dok izgovoriš pojedine reči.
ma, izgovor je najmanje bitan, to savladaš za 2-3 mjeseca, jer se svaki dan mora vježbati i baš forsiraju. dušice. :D
Forsirali su i ovi moji, a ja sam ih vešto ignorisala. :)
ЈА ИМАМ ПЕТ И ЧЕТИРИ ИЗ РУСКОГ У ОВОМ ПОЛУГОДИШТУ!
РАЗ АДИН ГОРЈЕЦ ПА ИМЕНИ ИВАН ДОЛЖЕН БИЛ ПРАИТИ ПА ДЈЕЛАМ В СОСЕДНИЕ СЕЛЕНИЈЕ. ДЈЕЛА БИЛА РАНОЈ ВЕСНОЈ И ПРАИТИ НЕ БИЛА ТАК ПРОСТА. БОЉШИЕ СНЕГИ ЗАВАЛИЛИ ВСЈЕ ТРАПИ И ОСТАЛАС ОДНА УСКАЈА СКОЛСКАЈА ТРАПА. ИВАН БИЛ СТАРИ ГАРЈЕЦ И ЊЕГА НЕ ПУГАЛИ СКОЛСКИ УСТУПИ ТАКИЕ МАЛЕНКИЕ...
Набубачио напамет текст :)
a što nijedno L i N ne umekšavaš ispred E i I? je l' vas tako uči profesorica?