Moram nekom da se izjadam :((

1. Дрмни ракију, пусти ове што се дрогирају лековима.

2. 2 kafetina Bogotac. Nikad čuo za Nimulid.

3. banana zobg kalijuma, došo sam sebi... alkohol izbaci kalijum iz tela, za njim ode voda iz mozga i onda boli glava - isto fali i kad obično boli glava bez alkohola

4. Добра књига лечи све... Или добар филм... Или сасвим просечан секс.

5. Или сасвим просечан секс-probano, ne pomaže baš puno.

6. Ja Brufene tučem k'o da su tiktak kad me glava zaboli. Dva Brufena, jedna jaka domaća kafa, gledanje u neke gole žene i prestane glava za pola sata.

7. mene kad drmne glavobolja zavučem se u mračnu sobu, roknem dva eferalgana ili dva febriceta (isti kurac, različito ime) i stisnem glavu između podlaktica dok ne zaspim - nema prolaska bola bez dva sata mirovanja...

8. Ja od strica iz USA vazda naručujem Advil, neke zelenkaste tablete, kad god me roka glava, drmnem dvije, izađem na svež vazduh jedno 10-ak minuta, i prođe me... :)

9. Kakav nimesulid (ili bilo koji) tako zasitite receptore za bol i onda ste osjetljivi k'o da ste od papira i ništa ne pomaže, a dug je život, ostavite to za starost., jer tad nećete žaliti toliko za jetrom.

Дрмни ракију

Meni pomogla neki dan obloga od rakije, za grlo, koje me steglo, ali prava domaća šljivovica. Ne konzumiram, samo spolja :D

10. pih, mogu misliti kakve su te vaše glavobolje ...
    ja tri dana ne znam za sebe, drogiram se lekovima koji ne pomažu i na kraju opet završim u Šilerovoj na infuziji i injekciji.
    od kad sam otkrila Nimulid, ja sam se spasila a boga mi i oženila.

11. od kad sam otkrila Nimulid, ja sam se spasila a boga mi i oženila.

Zvučiš ko one babe sa tevešopa lolololol

12. Нано, то њихово су главобоље, а то твоје је неки поремећај у пичку материну.

13. Нано, то њихово су главобоље, а то твоје је неки поремећај у пичку материну.

Ja imam migrene, šta tebe drma ne smem ni da pomislim...

14. Radjarde, jebena migrena.
    kažu doktori (koje zaboli kurac): gospođo, pa to je normalno kad imate migrenu.
    šta normalno, što se rastajem sa životom i svaki put mislim da sam , po simptomima, fasovala meningitis ili da sam upravo dobila izliv krvi na mozak?

faker00: to je reklama profesora Milojevića. :D

Brus: ja tipujem na tumor ali me snimci demantovali.

15. Imaš li i ti problem kad se onako, od srca, punih pluća nečem nasmeješ? Hoću da crknem svaki put...

16. migrena, brufen, komada tri...ako nema onda popijem deci pola flase sirupa brufena...

al da mu jebem mater nista ne pomaza kao nasecen krompir u krpu pa oko cela...

nije moj matori lud...

17. al da mu jebem mater nista ne pomaza kao nasecen krompir u krpu pa oko cela...

Jes jebote, i meni je ćale to stavljo kacam imo temperaturu, narenda krompir, pomiješa sa sirćetom i uvije...

18. Па није главобоља мигрена. Мигрене су страшне и плаше ме, искрено. Сад сам се сетио да је и комшија ишао на некакву инфузију јер није могао да стоји од болова.

19. brus: ponekad ali cenim da je to od kutije Vinstona dnevno.

20. njah, to si trebala odmah reći - ko ima ikakvih problema sa glavoboljama odmah mora bataliti duvan ili sedenje u zadimljenom prostoru, skida 50% glavobolja...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.